35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Pet
  27
  сеп
  2019

  Dan muzike u Radovićima

  18 hLustica Bay

ANKETA:

Da li biste prihvatili posao u inostranstvu?
275 votes
Vijesti
Hrvatski zastupnik Tonino Picula,koji boravi u Crnoj Gori kao stalni izvjestilac Evropskog parlamenta za Crnu Goru.  danas se sastao u prostorijama Hrvatskog nacionalnog vijeća sa predstavnicima hrvatske nacionalne manjine u Crnoj Gori - objavio je Radio Dux.
Današnji dan obilježavamo u jednim specifičnim medijskim okolnostima u kojima je etička profesija na žalost kod jednog broja medija značajno posrnula i gdje su svi etički, svi prateći medijski standardi i samoregulacioni mehanizmi zapostavljeni - ovo je povodom Dana crnogorskih novinara, za Skala radio izjavio Željko Rutović, generalni direktor Direktorata za medije.
Na nekoliko mjesta duž zaliva proteklih dana primjetna je ledena kora od smrznute morske vode - objavio je Radio Kotor.
Nakon bioskopske premijere filma “Grudi u režiji Marije Perović, juče u Cineplex Delta City u Podgorici, ovo ostvarenje se prikazuje večeras od 20.30  i u bioskopu tivatskog Centra za kulturu. Scenario potpisuje Vladislava Vojnović a uloge tumače: Marija Škaričić, Vojin Ćetković, Nada Šargin, Dubravka Drakić, Mira Banjac, Peđa Bijelac, Jelena Đukić, Danilo Lončarević, Branimir Popović.
Hrvatsko građansko društvo Crne Gore organizuje Tripundanski bal koji će se održati 8. februara u hotelu "Splendid" u Bečićima sa početkom u 20 sati.
Opština Tivat je odavno prepoznata da vodi brigu o zaštiti svih lica od diskriminacije. U saradnji sa Zajednicom opština i njenim Odborom za društvene djelatnosti donijeta odluka da se objedini model po kojem će osobe sa invaliditetom i njihova zaštita kroz Lokalni akcioni plan na pravi način biti zaštićene.
Izazovi sa kojima se suočavaju novinari/ke i zaposleni u crnogorskim medijima su tokom protekle godine ostali nepromijenjeni i neke pozitivne pomake su gotovo anulirali negativni koji su se desili, ili su u najavi - kaže se u saopštenju Sindikata medija uz Dan novinara Crne Gore.