35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Čet
  10
  окт
  2019

  Povratak starim igrama

  10 hLjetnja bašta Porto Montenegra

ANKETA:

Treba li Tivtu nova sportska dvorana?
393 votes
Vijesti

Večeras  u 22  časa startuje trka Mountain Dut na čuvenom Dalmatia Ultra Trail u dužini od 118km +5600m. Jedini predstavnik Crne Gore na ovoj trci biće Tivćanka Katarina Crvelin.

Učenici IV razreda OŠ“Drago Milović“ danas su išli na jednodnevni izlet gdje su obišli Kotor i Perast. Jednodnevni izleti su inače sprovodjeni u maju mjesecu, ali zbog obaveza koje učenici imaju krajem školske godine, dio njih će biti odradjen u narednom periodu, kazao je direktor škole Predrag Šušić.
Predsjednik opštine Tivat, Siniša Kusovac, obišao je danas sa saradnicima gradilište budućeg Dnevnog centra na Seljanovu, gdje je zaključeno da će objekat biti finaliziran do 21. novembra.  Vrijednost ugovora za prvu fazu je 387 hiljada, dok za drugu vrijednost iznosi 545 hiljada.
„Otvorena škole zabavnog fudbala“ (FUN FOOTBALL SCHOOL), sportsko-edukativni projekat za dječake i djevojčice uzrasta od 8 do 12 godina, koji okuplja i na desetine trenera predavača, održana je danas na glavnom stadionu Fudbalskog kluba Arsenal u Tivtu.
U 2. kolu vaterpolo Lige šampiona Jadran Cararine večeas u Igalu dočekuje mađarski Solnok.

Kompanija Adriatic Marinas nastavlja da unapređuje kvalitet obrazovanja u lokalnoj zajednici pa  je finansirala renoviranje elektro kabineta u Srednjoj mješovitoj školi Mladost iz Tivta. Sredstva su donirana  za opremanje elektro kabineta mobilijarom, kao i  kupovina kompleta za izradu eksperimenata i vježbi koje se realizuju u...

Pred bokeljskim jedriličarima je dinamičan vikend. JK Jugole Grakalić organizuje Kup oslobođenja Herceg Novog, PMYC regatu za sve tipove krstaša, a naši šampioni- ekipa MM Shining koji je prošlog vikenda zasjao na Barcolani u Trstu, ovoga nastupa na Venice Hospitality Challenge u Veneciji. Jedriličarski klub Jugole...