35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Sub
  12
  окт
  2019

  Rukomet: Tivat - Berane (Druga liga za žene)

  13,30SD "Župa"

ANKETA:

Da li ste zadovoljni predloženim budzetom Opštine Tivat za 2020. godinu?
145 votes
Vijesti
Fudbaleri Grblja savladali su danilovgradsku Iskru 3-1, osvojivši tri vrijedna boda u borbi za opstanak.
Ženska rukometna reprezentacija Crne Gore savladala je Švedsku 26-223  u posljednjoj utakmici glavne runde Svjetskog prvenstva u Japanu.
U velikoj sali CZK-a Tivat, u petak 13. decembra u 17 h, biće održana priredba “Dječje novogodišnje čestitke”.

Završna konferencija projekta NOVI STARI MASLINICI - Platforma za obnovu i razvoj maslinarstva kao osnove ruralnog razvoja na Vrmcu biće  održana u subotu 14. decembra u Domu kulture ''Ilija Marković'' u Gornjoj Lastvi u 11 sati. Projekat se finansira iz sredstava Evropske unije, nosilac je Kulturno...

Ovogodišnja kampanja „16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama“, koju Opština Tivat obilježava već 7 godina, završena je sinoć radionicom sa temom „Ljudska prava“ održanoj u Omladinskom klubu Tivat.
Teatar 303 pripremio je novu predstavu za djecu pod nazivom „Princeza i žaba“. Mališani vrtća Bambi su imali priliku pogledati predstavu, ali ovoga puta Teatar 303 je u saradnji sa Centrom za kulturu Tivat odlučio da je predstavi široj javnosti 17. decembra od 18 sati u velikoj sali CZK.

Turistička organizacija Tivat nastavlja sa iznenađenjima i obavještava javnost da je Zimska bajka 2020. bogatija za dva događaja. U Tivtu Vas 25. decembra 2019. godine na Rivi Pine od 21, 30 očekuje zagarantovan provod uz Trio Gušte, dok će se za nezaboravnu atmosferu 06. januara...