35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Uto
  14
  јан
  2020

  Film: 1917

  20,30Velika sala Centra za kulturu Tivat

ANKETA:

Da li biste prihvatili posao u inostranstvu?
307 votes
Vijesti
Aleksandar Ivović: Falili su moji golovi, da sam iz tih šest pokušaja pogodio bar dva iki tri puta, siguran sam da bi rezultat bio povoljniji. Presudila je treća četvrtina, poslije ih je bilo teško stizati.
Iz Budimpešte: Andrija Petković   Reprezentacija Crne Gore nije uspijela da se plasira u finale evropskog šampionata. U polufinalu je poražena od domaćina Mađarske  -10:8.U nedelju nas očekuje duel za bronzanu medalju, protiv  rivala od kojeg smo izgubili u grupnoj fazi - selekcije Hrvatske.

Na području tivatske opštine trenutno su u toku radovi na izgradnji dva kružna toka, pomoćnom terenu Fudbalskog kluba „Arsenal“, sportskim terenima u Donjoj Lastvi, asfaltiranju ulica, izgradnji saobraćajnica, te kanalizacione mreže  u Gornjem Kalimanju...

Drugi put uzastopno Španci su u finalu evropskog prvenstva. Poslije Barselone i u Budimpešti su izborili finale. Pobjedom nad Hrvatskom 9:8 u meču u kojem je briljirao njihov golman Danihel Lopez.  Trijumfom Španije, povećan je ulog. U slučaju da Crna Gora slavi peotiv Mađarske, već sada...

Školskim kalendarom propisuje se početak nastavne godine, vrijeme organizovanja obrazovno-vaspitnog rada i klasifikacioni periodi u ustanovama u toku nastavne 2019/2020. godine.
Organizator i realizator projekta REFESTICON 2020 Lokalni javni emiter Radio Bijelo Polje, raspisao je međunarodni konkurs za zbirku kratkih priča pod nazivom ’’Ilirsko kraljevstvo’’, za osmi Regionalni festival fantastične književnosti koji će se održati u junu u Bijelom Polju.
Online izdanje prestižnog britanskog novinskog giganta “The Telegraph” uvrstio je 16.januara luksuznu ponudu hotela Regent u članak pod naslovom “Najbolje ponude u susret Danu zaljubljenih, od đakuzija na krovu u Rimu do spavanja pod zvjezdama na pijesku Maldiva”.
Svečano otvaranje Tradicionalnih zimskih kotorskih karnevalskih fešti biće u subotu 15. februara 2020.g. u 12h,  abrumom  ulicama Starog grada na čelu sa kapom karnevala Lukom Knezovićem, kotorskom Gradskom muzikom i mažoretkama, saopštili su organizatori.