35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • ZAKLALI OVCU OFARBANU U ZELENO

  Zvaničnici Hanovera našli su na ogradi svog terena monstruozan prizor – mrtvu ovcu ofarbanu u zeleno, klupsku boju Hanovera, uoči derbija sa Braunšvajgom.

   

  Nesrećna životinja bila je vezana za ogradu na kojoj je pisalo: Vaše vrijeme je isteklo u nedelju, vi prljave životinje!

  "To je bio neopisivo odvratan čin nekog pojedinca", rekao je sportski direktor Hanovera Dirk Dufner.

  Policija je obaviještena o ovom incidentu i za sada se ne zna počinilac.

ANKETA:

Da li ste zadovoljni programom "Novembarskih dana" u Tivtu?
Vijesti
Povodom Međunarodnog dana tolerancije, NVO „Ante Portas" danas od 17 sati u multimedijalnoj sali kotorskog Kulturnog centra, organizuje javnu tribinu.

“Dan otvorenih vrata” na ovom atraktivnom jedrenjaku „Jadran“ danas su otvorili učenici OŠ „Branko Brinić“. Posjetu i obilazak tivatskih osnovaca jedrenjaku, u saradnji sa posadom ŠK Jadran, organizovali su iz Sekretarijata za kulturu i društvene djelatnosti Opštine Tivat. Pozdravljajući učenike komandant broda Zoran Ivanovski, kapetan...

Izložba legata Miloša Crnjanskog „Lutam, još, vitak, sa srebrnim lukom“, biće otvorena večeras  u Galeriji solidarnosti u Starom gradu, sa početkom u 18 sati. Izložba se priredjuje povodom proslave Dana opštine Kotor 21. novembra....

Prvo mjesto na Četvrtim Omladinskim igrama bez granica mjesto osvojila  je ekipa mladih kadeta FK Arsenal, i kao nagradu  dobila pehar i vaučer  za večeru u restoranu  "BIG BEN", druga je bila ekipa školskog broda “Jadran”, dok su trećeplasirani bili učenici OŠ “Drago Milović”.

U sjedištu Rukometnog saveza Crne Gore juče je obavljeno žrijebanje ekipa za Kup Crne Gore. Žrijeb je odlučio da se u četvrtfinalu u Baru 22. februara sastanu tivatski Partizan i domaći Mornar. U Kupu će učestvovati 8 ekipa....

Međunarodna konferencija o integralnom upravljanju obalnim područjima (IUOP) i prostornom planiranju mora (PPM), koju je organizovalo Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore u saradnji sa partnerima PORTODIMARE projekta finasiranog u okviru EU Interreg ADRION transnacionalnog programa saradnje, održana je 14. i 15. novembra u Hotelu “Avala Resort&Villas“ u Budvi.
U južnim i centralnim predjelima sunčano, uz ponegdje malu do umjerenu oblačnost. Na sjeveru umjereno do potpuno oblačno, u višim planinskim predjelima, ponegdje slabo provijavanje snijega. Vjetar umjeren do jak, na udare ponegdje i veoma jak, sjevernih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha 1 do 18 stepeni.