35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

  • ZOI: UBJEDLJIVA KOVALČIK

    Justina Kovalčik, koja je u Vankuveru osvojila četiri medalje, sada je bila prva u skijaškom trčanju na 10 kiliometara i donjela Poljskoj drugo zlato u Sočiju.

     

    Kovalčikova je bila najbrža u vremenu 28:17.8, a srebrno odličje pripalo je Šarloti Kala iz Švedske sa 18,4 sekunde zaostatka.

    To je drugo srebro za Šveđanku u Sočiju, a bronzanu medalju osvojila je Norvežanka Tereza Johaug.

ANKETA:

Da li vjerujete institucijama sistema u Crnoj Gori?
Vijesti
Tivćanin Draško Jelovac danas je prvi doplivao do časnog krsta u tradicionalnom Bogojavljenskom plivanju na Miholjskoj Prevlaci. U plivanju je učestvovao do sada najveći broj učesnika – preko sedmadeset, među kojima je bilo i desetak djevojaka, a događaj je okupio veliki broj vjernika iz Tivta i Boke kotorske.
Bogojavljenje je hrišćanski praznik kojim se obilježava uspomena na Hristovo krštenje na rijeci Jordan i javljanje Boga u vidu goluba i glasa: "Ovo je sin moj i njega poslušajte". 

U prijateljskoj utakmici danas se sastaju Grbalj-Sutjeska Utakmica se igra na poomoćnom stadionu u Donjoj Sutvari od 13,30....

Predstava "Mlijeko u prahu" po tekstu Dragane Tripković, u režiji Stevana Bodrože, biće izvedena večeras na Velikoj sceni kotorskog Kulturnog centra "Nikola Đurković" u 20 sati.
Pretežno oblačno, u južnim i centralnim predjelima povremeno kiša, ponegdje i kratkotrajni pljuskovi i grmljavina. Na sjeveru pretežno oblačno u višim predjelima snijeg i susnježica, u nižim predjelima kiša, a ponegdje i susnježica. Na krajnjem sjeveru i sjeveroistoku zemlje duži periodi suvog vremena. Vjetar slab do umjeren, ponegdje i pojačan, uglavnom južnih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha 0 do 13 stepeni.