35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • ZOI: DOMINACIJA NORVEŽANA

  Norveški nordijski skijaši donjeli su dva zlata svojoj zemlji u sprintu, Ola Vigen Hatestad trijumfovao je kod mušjaraca, a Majken Kaspersen Fala kod žena.

  Hatestad je trijumfovao u vremenu od 3:38.39 minuta, sa jednom sekundom i 22 stotinke prednosti u odnosu na Šveđanina Teodora Petersona.

  Na trećem stepeniku pobjedničkog postolja našao se još jedan Šveđanin Emil Jenson, koji je bio skoro 20 sekundi iza Norvežanina.

  U konkurenciji žena, Fala je do trijumfa došla u vremenu od 2:35.49 minuta, 38 stotinke ispred sunarodnice Ingvil Flugstad Estberg, dok je treća bila Slovenka Vesna Fabjan.
  Norveška je na taj način postala prva zemlja u istoriji Zimskih olimpijskih igara koja se okitila zlatima u sprintu u obije konkurencije.

ANKETA:

Da li ste zadovoljni programom "Novembarskih dana" u Tivtu?
Vijesti
Kik boks klub Rebel - Carnage global team Montenegro ove subote biće učesnik kik boks kupa "Zlatni kickboxer" u Pljevljima.
U svijetu se danas obeležava Međunarodni dan tolerancije, dan kada se podjseća na to da je potrebno uvažavati tuđe mišljenje, osjećanja i uvjerenja. Generalna skupština UN je 1996. godine pozvala države članice da obilježe Međunarodni dan tolerancije – 16. novembar.

Podaci Turističke organizacije Tivat govore da u našem gradu trenutno boravi ukupno 860 registrovanih gostiju, odnosno 15 odsto više nego lani. Od toga njih 855 su strani turisti, dok je samo 5 domaćih turista. Privatni smještaj koristi njih 733, dok se 127 gostiju odmara u...

U Domu kulture „Josip Marković“ u Donjoj Lastvi, sjutra će se koncert „Od Kvarnera pa do lijepe Boke“. Na koncertu koji je poklon gradu u susret Danu opštine, od 19.30 će nastupiti "Poly i Mare Blue" a gost večeri je klapa "Jadran". Sponzori dogadjaja su...

Svečani koncert folklornog ansambla KUD „Boka“ pod nazivom “Kad prošetam Crnom Gorom” biće priredjen u velikoj sali Centra za kulturu u Tivat, od 20 sati , u okviru manifestacije „Novembarski dani“.
Povodom Međunarodnog dana tolerancije, NVO „Ante Portas" danas od 17 sati u multimedijalnoj sali kotorskog Kulturnog centra, organizuje javnu tribinu.

“Dan otvorenih vrata” na ovom atraktivnom jedrenjaku „Jadran“ danas su otvorili učenici OŠ „Branko Brinić“. Posjetu i obilazak tivatskih osnovaca jedrenjaku, u saradnji sa posadom ŠK Jadran, organizovali su iz Sekretarijata za kulturu i društvene djelatnosti Opštine Tivat. Pozdravljajući učenike komandant broda Zoran Ivanovski, kapetan...

Izložba legata Miloša Crnjanskog „Lutam, još, vitak, sa srebrnim lukom“, biće otvorena večeras  u Galeriji solidarnosti u Starom gradu, sa početkom u 18 sati. Izložba se priredjuje povodom proslave Dana opštine Kotor 21. novembra....

Prvo mjesto na Četvrtim Omladinskim igrama bez granica mjesto osvojila  je ekipa mladih kadeta FK Arsenal, i kao nagradu  dobila pehar i vaučer  za večeru u restoranu  "BIG BEN", druga je bila ekipa školskog broda “Jadran”, dok su trećeplasirani bili učenici OŠ “Drago Milović”.