35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • ZOI: RUSIMA EKIPNO ZLATO U UMJETNIČKOM KLIZANJU

  Timsko takmičenje u umjetničkom klizanju prvi put u istoriji uvršteno je na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju, a trijumf je odnjela selekcija Rusije.

   
   

  Domaćinima su prvo zlato na Igrama u Sočiju doneli Jevgenij Pljuščenko i Julija Lipnickaja, koji su bili najbolji u slobodnim programima u muškoj, odnosnoj ženskoj konkurenciji.

  Njih dvoje su Rusiji donjeli najsjajnije odličje jedno takmičenje pre kraja, pošto su ostvarili nedostižnu prednost ispred Kanađana i Amerikanaca, koji su osvojili srebro, odnosno bronzu.

  Pored Pljuščenka i Lipnickaje, zlato su Rusiji donjeli Tatjana Volosožar i Maksim Trankov, koji su se takmičili u konkurenciji parova, i Jekaterina Bobrova i Dmitrij Solovljev, odnosno Jelena Ilinjih i Nikita Kacalapov u plesu.

  Ove Zimske olimpijske igre mi najteže padaju. Svi navijači tako navijaju da jednostavno ne možete da budete loši, zato što sve rade za vas. Prosto se naježite“, rekao je Pljuščenko.

  Na kraju, Rusi su takmičenje završili sa 75 bodova, deset više od Kanađana, dok su Amerikanci na trećoj poziciji osvojili 60 bodova.

ANKETA:

Da li ste zadovoljni programom "Novembarskih dana" u Tivtu?
Vijesti
Kik boks klub Rebel - Carnage global team Montenegro ove subote biće učesnik kik boks kupa "Zlatni kickboxer" u Pljevljima.
U svijetu se danas obeležava Međunarodni dan tolerancije, dan kada se podjseća na to da je potrebno uvažavati tuđe mišljenje, osjećanja i uvjerenja. Generalna skupština UN je 1996. godine pozvala države članice da obilježe Međunarodni dan tolerancije – 16. novembar.

Podaci Turističke organizacije Tivat govore da u našem gradu trenutno boravi ukupno 860 registrovanih gostiju, odnosno 15 odsto više nego lani. Od toga njih 855 su strani turisti, dok je samo 5 domaćih turista. Privatni smještaj koristi njih 733, dok se 127 gostiju odmara u...

U Domu kulture „Josip Marković“ u Donjoj Lastvi, sjutra će se koncert „Od Kvarnera pa do lijepe Boke“. Na koncertu koji je poklon gradu u susret Danu opštine, od 19.30 će nastupiti "Poly i Mare Blue" a gost večeri je klapa "Jadran". Sponzori dogadjaja su...

Svečani koncert folklornog ansambla KUD „Boka“ pod nazivom “Kad prošetam Crnom Gorom” biće priredjen u velikoj sali Centra za kulturu u Tivat, od 20 sati , u okviru manifestacije „Novembarski dani“.
Povodom Međunarodnog dana tolerancije, NVO „Ante Portas" danas od 17 sati u multimedijalnoj sali kotorskog Kulturnog centra, organizuje javnu tribinu.

“Dan otvorenih vrata” na ovom atraktivnom jedrenjaku „Jadran“ danas su otvorili učenici OŠ „Branko Brinić“. Posjetu i obilazak tivatskih osnovaca jedrenjaku, u saradnji sa posadom ŠK Jadran, organizovali su iz Sekretarijata za kulturu i društvene djelatnosti Opštine Tivat. Pozdravljajući učenike komandant broda Zoran Ivanovski, kapetan...

Izložba legata Miloša Crnjanskog „Lutam, još, vitak, sa srebrnim lukom“, biće otvorena večeras  u Galeriji solidarnosti u Starom gradu, sa početkom u 18 sati. Izložba se priredjuje povodom proslave Dana opštine Kotor 21. novembra....

Prvo mjesto na Četvrtim Omladinskim igrama bez granica mjesto osvojila  je ekipa mladih kadeta FK Arsenal, i kao nagradu  dobila pehar i vaučer  za večeru u restoranu  "BIG BEN", druga je bila ekipa školskog broda “Jadran”, dok su trećeplasirani bili učenici OŠ “Drago Milović”.