35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • U pripremi Zakon o mladima

  Iz opštinske Kancelarije za mlade pozvali su članove Radne grupe, čiji članovi su bili angažovani na izradi Lokalnog plana za mlade opštineTivat, predstavnike lokalne samouprave, institucija ,medija, nevladinih organizacija , kao i sve zaintersovane građane da prisustvuju javnoj raspravi o nacrtu Zakona omladima koja će se održati,  24.aprila u 12.sati  u multimedijalnoj sali opštine Tivat.

  Ministarstvo prosvjete je, u saradnji sa Upravom za mlade i sport, nevladinim organizacijama, kao i nezavisnim ekspertima, pripremilo radnu verziju Zakona o mladima.

  “U cilju razvijanja tog dokumenta, smatramo neophodnim da u postupku pripreme prijedloga, javno objavimo zatražimo primjedbe i sugestije od građana, naučnih, stručnih organizacija, nevladinih i drugih zainteresovanih organizacija i zajednica radi unapređenja teksta Zakona o mladima”, stoji u pozivu opštinske Kancelarije za mlade.

  Primjedbe i sugestije se mogu dostaviti Upravi za mlade i sport, ulica Novaka Miloševa broj 28 ili putem e-maila na adrese  krsto.vukadinovic@ums.gov.me. ili kancelarijazamladecg@gmail.com.

  Rok za dostavljanje primjedbi i sugestija je 30 dana od dana objavljivanja,
  8. aprila ove gdoine.

ANKETA:

Da li vjerujete institucijama sistema u Crnoj Gori?
Vijesti
Bogojavljenje je hrišćanski praznik kojim se obilježava uspomena na Hristovo krštenje na rijeci Jordan i javljanje Boga u vidu goluba i glasa: "Ovo je sin moj i njega poslušajte". 

U prijateljskoj utakmici danas se sastaju Grbalj-Sutjeska Utakmica se igra na poomoćnom stadionu u Donjoj Sutvari od 13,30....

Predstava "Mlijeko u prahu" po tekstu Dragane Tripković, u režiji Stevana Bodrože, biće izvedena večeras na Velikoj sceni kotorskog Kulturnog centra "Nikola Đurković" u 20 sati.
Pretežno oblačno, u južnim i centralnim predjelima povremeno kiša, ponegdje i kratkotrajni pljuskovi i grmljavina. Na sjeveru pretežno oblačno u višim predjelima snijeg i susnježica, u nižim predjelima kiša, a ponegdje i susnježica. Na krajnjem sjeveru i sjeveroistoku zemlje duži periodi suvog vremena. Vjetar slab do umjeren, ponegdje i pojačan, uglavnom južnih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha 0 do 13 stepeni. 
Udruženje ugostitelja Tivta zadovoljno je organizacijom novogodišnjeg programa na šetalištu Pine, tokom koga je grad posjetilo desetine hiljada gostiju. Desetodnevni program okupio je regionalne zvijezde među kojima su bili Željko Joksimović, Lepa Brena i mnogi drugi a ugostitelji grada su sa opštinom Tivat i Turističkom organizacijom bili organizatori ovoga višednevnog događaja.