35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Uto
  27
  јун
  2017

  Dodjela četiri stana za pripadnike RE populacije

  11Gradiošnica

ANKETA:

Da li je hrana u Crnoj Gori na nivou evropskog standarda?
309 votes
Vijesti

Na Krimovici je danas završena praktična i teorijska obuka u sklopu golf akademije, koju je Golf klub Knjaginja Milica prvi put organizovao u Crnoj Gori, a polaznicima je uvjerenja o završenoj obuci uručio predsjednik kluba Risto Lučić. 

Zemljotres jačine 4,3 stepeni po Rihteru pogodio je danas Albaniju, navodi se na sajtu Evropskog mediteranskog seizmološkog centra (EMSC).

Fudbaleri Arsenala počeli su pripreme za proljećni dio sezone u Drugoj fudbalskoj ligi.
Primijetio sam da ovih dana mnogi misleći ljudi u Crnoj Gori povlače analogiju između takozvanog “dešavanja naroda” 1988. i 1989. godine, tj. Antibirokratske revolucije, sa jedne strane, i aktuelnih litijâ i protestâ izazvanih izglasavanjem Zakona o slobodi vjeroispovjedi, sa druge / pišr iu autorskom članku dr Miomir Abović.
Novi Zakon o radu stupio je na snagu 8. januara. Pobjeda je danas objavila stručan komentar dr Vesne Simović Zvicer, koja je bila koordinatorka Radne grupe za Izradu zakona.

Pretežno oblačno, uglavnom tokom prijepodneva mjestimično sa padavinama. U drugom dijelu dana, u južnim i centralnim predjelima, djelimično razvedravanje. Vjetar krajem dana i tokom noći mjestimično umjeren do pojačan, na jugoistoku na udare i jak, sjeverni i sjeveroistočni. Najviša dnevna temperatura vazduha 13 stepeni. Prognoza za...

Fenomenalnom igrom vaterpolo reprezentacija Crne Gore savladala je Njemačku 10-3 na Prvenstvu Evrope u Budimpešti i zauzela drugo mjesto u našoj grupi.