35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Ned
  23
  јул
  2017

  Plesna predstava Magbet

  21,30Atrijum "Buća"

ANKETA:

Da li su vaša primanja adekvatna potrošnji?
331 votes
Vijesti

Golf klub "Knjaginja Milica" čestita praznik Radio Tivtu uz iskrene želje da i ubuduće profesionalno obavještavate sugrađane i javnost o svim aktuelnim dešavanjima. Za naš klub je od izuzetnog značaja saradnja sa Vašom medijskom kućom, pa vam se i ovom prilikom zahvaljujemo na uspješnom dosadašnjem radu.  ...

Pred nama je bogat sportski vikend i nova iskušenja za tivatske sportiste.
Opština Tivat, Sekretarijat za mlade, sport i socijalna pitanja organizuje danas svečanosti dodjele nagrada i priznanja najuspješnijim tivatskim sportistima za ovu godinu.
Promjenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima. Ujutru, na sjeveru, po kotlinama magla. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha 8 do 19 stepeni.
Unija lokalnih javnih emitera Crne Gore apeluje na lokalnu vlast u Rožajama da, kao osnivači radio-televizije u tom gradu, preduzmu neophodne mjere u skladu sa zakonom i izađu u susret kolegama koji su danas stupili u jednosatni štrajk.
Svečana sjednica Skupštine opštine Tivat upriličena je danas u sali Centra za kulturu, intoniranjem himne Crne Gore, uz prisustvo velikog broja delegacija, prijatelja grada, pobratimskih gradova, predstavnika Vlade Crne Gore, odbornika, predsjednika opština, vjerskih predstavnika i ostalih zvanica.
SMŠ „Mladost“ je svojim radom, uspjesima na državnim i međunarodnim nagradama, izabrana kao dobitnik najvećeg gradskog priznanja, Novembarske nagrade.

„Hvala vam, hvala zaista. Momci su to zaslužili sigurno. Hvala i vama kao matičnom radiju koji nas prati u svemu tome. Hvala građanima Tivta i svim predlagačima koji su nas predložili za nagradu a čujem da ih je bilo dosta. Jednostavno, trudićemo se da opravdamo...

U Zbirci pomorskog nasljeđa Porto Montenegra otvorena je izložba "Bokeljska mornarica - 1210 godina istorije, duhovnosti i kulture" i promovisana knjiga dr Antona Sbutege "Historija pomorstva Crne Gore".