35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Pet
  28
  јул
  2017

  Dokumentarni film "Mi pravimo žive slike" Momira Matovića

  21Gornja Lastva

ANKETA:

Da li ste zadovoljni radom JP Morsko dobro?
Vijesti
Kancelarija za evropske integracije Vlade Crne Gore i Direkcija za evropske integracije Bosne i Hercegovine, u ulozi operativnih struktura za sprovođenje IPA Programa prekogranične saradnje Bosna i Hercegovina – Crna Gora 2014-2020, u saradnji sa Opštinom Tivat, organizuju sutra u Tivtu aktivnosti na promociji programa.

Internacionalna jedriličarska sportsko-turistička regata 17. Fašinada Cup održava 21. i 22. jula u akvatorijumu Bokokotorskog zaliva. Regata počinje 21. jula u 12 časova sa startom u Perastu i završava se sa ciljem u Tivtu, kod Porto Montenegra. Drugog dana jedriličari startuju iz Tivta i jedre ka Perastu gdje se regata završava.

Radnici Komunalnog ovih dana na dnevnom nivou iz Tivta u prosjeku voze 45 do 50 tona svih vrsta otpada, rekao je direktor Komunalnog Vlado Đukić gostujući u Suncobranu Radio Tivta. Posebno je značajano to što je Komunalno ove godine dobilo dva kamiona kapaciteta 22 tone tako...

Ministarstvo prosvjete raspisalo je naknadni konkurs za upis učenika u I razred srednjih škola za školsku 2019/2020. godinu. Prijava na Konkurs podnosi se školi od 14. do 16 avgusta 2019. godine.Konkurs se može naći na sajtu Ministarstva www.mps.gov.me.