35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Pet
  11
  авг
  2017

  Ljeto dobrog ukusa - konoba Giardino

  21Konoba Giardino

ANKETA:

Da li ste nekad ponudili ili primili mito?
Vijesti

Služba zaštite i spašavanja Tivat (SZS) tokom sljedeće sedmice obići će sve stambene zgrade u Tivtu i bez naknade atestirati protivpožarne aparate – najavio je komandir Službe zaštite i spašavanja Tivat Zoran Barbić na sastanku sa predsjednicima skupština etažnih stanara i upravnicima ulaza u stambenim zgradama.

Ne ulazeći u ideološku i političku platformu nosilaca vlasti u Herceg Novom, već , isključivo pozivajući se na Zakon o svetkovanju vjerskih praznika, smatramo neprimjerenim zakazivanje sjednice Skupštine opštine za 24. decembar, Badnji dan pripadnika rimokatoličke vjeroispovjesti - kaže se u saopštenju HGI.
Humanitarni novogodišnji bazar „Dan otvorenog srca – Za Iliju“ biće održan sjutra (četvrtak) od 11 časova u holu administrativne zgrade Opštine Tivat a prihod prikupljen tom prilikom biće usmjeren za liječenje dječaka Ilije, starog mjesec i po, koga polovinom januara očekuje operacija srca.

Iz Opštine Tivat uputili su javni poziv za predlaganje kandidata - predstavnika nevladinih organizacija, u Komisiju za raspodjelu sredstava za projekte nevladinih organizacija Opštine Tivat. Kandidata za člana Komisije može da predloži nevladina organizacija koja ispunjava sljedeće uslove: - da je upisana u registar nevladinih organizacija, najmanje...

Tradicionalna 45. humanitarna akcija „Puna torba Deda Mraza“ koju organizuje SMŠ“Mladost“ završava sjutra, a nastavnici i učenici vrijedno rade, kazala je direktorica škole Jovanka Vujačić.
U Tivtu je u 73-oj godini preminuo Dragiša Koprivica, instruktor ronjenja, osnivač  ronilačkog kluba „Neptun Mimoza“ iz Tivta.
Veteransko-rekreativni sastav KUD „Boka“ Tivat je učestvovao na I susretu veterana folklora Crne Gore koji je u organizaciji Udruženja folklornih ansambala Crne Gore održan u velikoj sali KIC-a „Budo Tomović“ u Podgorici.
Futsal reprezentacija Crne Gore remizirala je rezultatom 4:4 u prvom od dva prijateljska meča sa selekcijom Kipra. Izabranici Sveta Ljesara imali su i dva gola prednosti, da bi gosti u finišu uspjeli da dođu do preokreta. Ipak, konačnih 4:4 postavio je Dragan Jakovljević u posljednjem minutu utakmice odigrane u Tivtu.
U sklopu Novogodišnjeg humanitarnog bazara koji tradicionalno organizuje Opština Tivat, biće organizovana tradicionalna akcija Click4Help kada će profesionalni tivatski fotografi raditi portretne fotografije za uspomenu sa humanitarnog bazara u zamjenu za dobrovoljni prilog.

Povodom dana Udruženja pomorskih kapetana Crne Gore i sv. Nikole danas od 10-12 sati u prostorijama restorana "Bastion" u Kotoru će biti organizovano druženje – obavještavaju iz ove pomorske asocijacije....