35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Ned
  13
  авг
  2017

  Predstava za djecu "Stidljiva aždaja"

  20Ljetnja pozornica Tivat

ANKETA:

Da li su vaša primanja adekvatna potrošnji?
127 votes
Vijesti
Povodom proslave 60 godina osnivanja i rada Pomorskog fakulteta Kotor i 21. novembra – Dana Opštine Kotor, u organizaciji Pomorskog Fakulteta Kotor, JU Pomorski muzej Crne Gore-Kotor i Mornarice Vojske Crne Gore, biće otvorena izložba fotografija i projekcija filma pod nazivom „š/b Jadran | Plovidbe 2018 & 2019“, autora Stevana Kordića i Zorana Radonjića u utorak, 19. novembra 2019. godine, u 19:30 sati.
Pioniri i petlići Arsenala igrali su danas u Igalu sa ekipom Pomorca iz Bijele. Pjetlici su pobjedili rezultatom 4-0 golovima Miloša Maraša dva, Lesjaka i Klakora.
U akciji "Humanitarni vikend za Jovana" ,Učenički parlament SMŠ“Mladost“ uz podršku Internacionalne škole Knightsbridge, uspio je da prikupi 1.488 eura.

U organizaciji opštinskog Sekretarijata za kulturu i društvene djelatnosti, danas je organizovano otkrivanje spomen – ploča Branku Briniću i Dragu Miloviću na školskim objektima osnovnih škola u Radovićima i Tivtu. Spomen ploču u Radovićima otkrili su predsjednik Opštine, dr Siniša Kusovac i direktor škole, Ivica Tošev,...

U saradnji sa UNICEF-om, Uprava za statistiku – MONSTAT organizovala je danas u Tivtu regionalnu konferenciju na kojoj su predstavljeni ključni nalazi MIKS Istraživanja višestrukih pokazatelja stanja prava djece i porodica u Crnoj Gori, sprovedenog tokom 2018. godine. Radi se o najvećem istraživanju poslije popisa stanovništva, koje se, uz podršku UNICEF-a, sprovodi širom svijeta svakih pet godina, s ciljem da se prikupe statistički pouzdani i međunarodno uporedivi podaci po nizu pokazatelja u oblastima zdravlja, obrazovanja, zaštite djece i HIV/AIDS.
Žiri za dodjelu Novembarske nagrade, javnih priznanja i nagrada za opštinu Tivat je na sjednici održanoj 15.11.2019. godine tajnim glasanjem donio Odluku da Novembarske nagrade opštine Tivat za 2019. godinu pripadnu:
 1. JU SMŠ “Mladost” Tivat
 2. Službi zaštite i spašavanja opštine Tivat
Prijava za drugi ciklus stručnog osposobljavanja mladih kadrova bez radnog iskustva, na pripravničkim pozicijama tokom 2020. godine u kompaniji Luštica Development biće okončana krajem novembra.

Tipična i neumoljiva bokeška južina sinoć nije bila prepreka brojnoj publici koja se zaputila u Gornju Lastvu kako bi uživala u multimedijalnom programu naslovljenom “Boka kraj ljepote tajanstvene,” čijom se organizacijom KZU Napedak pridružio obilježavanju Novembarskih dana.