35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Pet
  18
  авг
  2017

  Predstava za djecu " Crvenkapa i Vučko" Pozorištance Teatrilo N. Sad

  20Atrijum "Buća"

ANKETA:

Da li ste zadovoljni radom JP Morsko dobro?
Vijesti

Internacionalna jedriličarska sportsko-turistička regata 17. Fašinada Cup održava 21. i 22. jula u akvatorijumu Bokokotorskog zaliva. Regata počinje 21. jula u 12 časova sa startom u Perastu i završava se sa ciljem u Tivtu, kod Porto Montenegra. Drugog dana jedriličari startuju iz Tivta i jedre ka Perastu gdje se regata završava.

Radnici Komunalnog ovih dana na dnevnom nivou iz Tivta u prosjeku voze 45 do 50 tona svih vrsta otpada, rekao je direktor Komunalnog Vlado Đukić gostujući u Suncobranu Radio Tivta. Posebno je značajano to što je Komunalno ove godine dobilo dva kamiona kapaciteta 22 tone tako...

Ministarstvo prosvjete raspisalo je naknadni konkurs za upis učenika u I razred srednjih škola za školsku 2019/2020. godinu. Prijava na Konkurs podnosi se školi od 14. do 16 avgusta 2019. godine.Konkurs se može naći na sajtu Ministarstva www.mps.gov.me.
Pretežno sunčano. Na sjeveru, ujutru, po kotlinama magla ili niska oblačnost, a poslijepodne u planinama lokalno je moguća kratkotrajno kiša ili grmljavina. Vjetar slab do umjeren, tokom dana južni i zapadni. Najviša dnevna temperatura vazduha 21 do 33 stepena. 
Fudbaleri Sutjeske plasirali su se u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto su večeras nakon penala srušili Slovan kraj Bistrice 4:3.