35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Pet
  25
  авг
  2017

  Film "Vozač"

  21,30hVelika sala Centra za kulturu

ANKETA:

Da li ste zadovoljni novim Zakonom o slobodi vjeroispovjesti?
15206 votes
Vijesti
U organizaciji Ministarstva održivog razvoja i turizma, od 11. februara do 2. marta 2020. godine, održaće se javna rasprava o Nacrtu Izmjena i dopuna Detaljnog urbanističkog plana “Golf i Donji Radovići Zapad”, Opština Tivat.
Vlada bi u prvoj polovini marta trebalo da utvrdi predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o planiranju prostora i izgradnji objekata, nakon toga će biti upućen poslanicima na usvajanje i čim bude objavljen u Službenom listu svi koji nijesu to učinili mogu početi da podnose zahtjeve za legalizaciju bespravnih objekata, saopštio je Refik Bojadžić, generalni sekretar Zajednice opština Crne Gore, piše Dan.

Prijepodne umjereno do potpuno oblačno, povremeno sa kišom, ponegdje i grmljavinom, a u sjevernim ponegdje i centralnim predjelima, sa snijegom i susnježicom. Od sredine dana dosta sunčanih intervala, a tokom noći postepeno novo naoblačenje. Vjetar umjeren do jak, sjeverni i zapadni, poslijepodne će znatno oslabiti,...

Vaterpolisti Jadran Carina su na svom bazenu izgubili od dubrovačkog Juga sa  17:9 u meču Regionalne A1 lige.
Rezultati analize na Institutu za javno zdravlje Crne Gore uzoraka uzetih od pacijentkinje iz Tivta, a koja je prethodno boravila u sjevernoj Italiji na području gdje postoji rizik od corona virusa, za koju se danas poslijepodne posumnjalo da je možda zaražena su NEGATIVNI, saopšeno je iz Opšte bolnice Kotor -- objavljeno je na sajtu Boka News.
Rukometaši Partizana plasirali su se medju cetiri najbolje ekipe u Kupu, pošto su danas savladali Budvansku rivijeru 28-20.