35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Sre
  30
  авг
  2017

  Art koktel

  19hPorto Montenegro mulo 1

ANKETA:

Da li vjerujete institucijama sistema u Crnoj Gori?
Vijesti
Ministar saobraćaja Osman Nurković saopštio je da će na prvoj narednoj sjednici Vlade, dakle u četvrtak, kandidovati koncesioni akt i ugovor o koncesiji o dva aerodroma, ističući da smatra da su se stekli uslovi da Vlada krene sa prvim pozivom za prekvalifikaciju zainteresovanih koncesionara.
Pravoslavna crkva i vjernici danas slave Svetog Jovana Krstitelja, praznik posvećen svetitelju i proroku koji je krstio Isusa Hrista na rijeci Jordan.

Strategijom održivosti crnogorskih plaža definisano je 12 tipova kupališta: kupališta bez plažnog mobilijara, kupališta za pse, kupališta sa prirodnim ljekovitim faktorima i wellness sadržajima, izletnička, nudistička i kupališta namijenjena dječijem odmaralištu. Direktor JP Morsko dobro, Predrag Jelušić smatra da je na taj način ponuda na...

Ministarstvo odbrane sjutra će objaviti oglas za dobrovoljno služenje vojnog roka. Kao što je već najavljivano, oglas se raspisuje za 50 mjesta, a mogu se prijaviti crnogorski državljani, od 18 do 25 godina.
U prijateljskoj fudbalskoj utakmici u Donjoj Sutvari Sutjeska je savladala Grbalj sa 4:2.
Promjenljivo do pretežno oblačno, prijepodne mjestimično sa padavinama, a u popodnevnim satima u većem dijelu zemlje suvo. Vjetar uglavnom slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha  do 12 stepeni. 
U prijateljskoj fudbalskoj utakmici u Podgorici Buducnost i Arsenal igrali su neriješeno 1-1.