35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Pet
  29
  сеп
  2017

  Film "Mama"

  20hVelika sala Centra za kulturu

ANKETA:

Da li je kvalitet života u Tivtu sada bolji nego prije dvadesetak godina?
169 votes
Vijesti
Povodom Dana ekološke države Crne Gore, Tivćanka Nikoleta Rakočević koja u petak putuje za Filipine kao crnogorska predstavnica na takmičenju Miss Earth, organizovala je akciju čišćenja i sadnje u Velikom gradskom parku.
"Mada je tek završena sezona jedini pokazatelj načina na koji aktuelna tivatska vlast neodgovorno obavlja svoj posao, njeni predstavnici ne libe se da poput kukavičjeg jajeta svoju odgovornost i nesposobnost skrivaju pronalazeći, po starom provjerenom receptu, dežurne neprijatelje", stoji u saopštenju Andrije Petkovića iz Bokeškog foruma.
OJU "Muzeji" i Muzej grada Perasta se pridružuju obilježavanju Dana evropske baštine multimedijalnim događajem "Muzikom, lirikom i gastronomskim specijalitetima kroz peraški XIX vijek" koji će biti održan sutra u 19 sati u Muzeju grada Perasta.
Projekat ''Svi u školu!''nevladine organizacije ''Udruženje Egipćana'' iz Tivta, jedan je od 3 projekta koja su podržana kroz shemu malih grantova za 2019. godinu, u iznosu od 3.000 eura, saopštavaju iz NVO "Mladi Romi".
Program u susret Danu unutrašnjih poslova koji se obilježava 02. oktobra, a koji je bio najavljen za danas na gradskoj rivi Pine, otkazan je zbog loših vremenskih uslova. Bio je najavljen prigodan program, kao i prezentacija MUP-a i Uprave policije, u periodu od 12-14 sati. Aktivnost je namijenjena zainteresovanim gradjanima, sa posebnim akcentom na učenika škola sa teritorije naše opštine. O naknadnim terminima javnost će biti blagovremeno obaviještena.
Izložba slika Luke Lagatora biće otvorena večeras u 20 satiu prizemlju izložbenog prostora Muzeja i galerije Tivat.
Promjenljivo do potpuno oblačno, sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Više padavina u jutarnjim satima. Sredinom dana ili poslijepodne u južnim i centralnim, a do kraja dana i u sjevernim predjelima prestanak kiše i djelimično razvedravanje. Vjetar slab do umjeren promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha od 14 do 25 stepeni.
Opština Tivat reagovala je na tekst objavljen u „Danu“ - „Kusovac uplatio 100.000 eura uprkos zabrani Višeg suda“,  u kome je navedeno da opština uplatila prvu ratu sredstava bivšem belgijskom konzulu Žan Luk Dumortijeu uprkos tome što su bankovni računi blokirani sudskom odlukom.