35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Pet
  20
  окт
  2017

  Predstava za djecu "Akrobatika matematika"

  10hVelika sala Centra za kulturu

ANKETA:

Da li ste zadovoljni novim Zakonom o slobodi vjeroispovjesti?
15356 votes
Vijesti
Književno veče Saše ilića, dobitnika NIN-ove nagrade ta roman "Pas i kontrabas" biće priređeno u subotu 29. februara u 20 sati na Maloj sceni Centra za kulturu Tivat.
"Na prostoru Balkana ima mnogo ovakvih Arnolda ili Andreja, kako god , ljudi koji u toj potrazi za položajem i moći izgube kompas i zaborave ko su , gdje su i šta su" , rekao je nakon predstave "Lice" odigrane sinoć u Tivtu , glumac Danilo Lončarević .
U organizaciji Ministarstva održivog razvoja i turizma, od 11. februara do 2. marta 2020. godine, održaće se javna rasprava o Nacrtu Izmjena i dopuna Detaljnog urbanističkog plana “Golf i Donji Radovići Zapad”, Opština Tivat.
Vlada bi u prvoj polovini marta trebalo da utvrdi predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o planiranju prostora i izgradnji objekata, nakon toga će biti upućen poslanicima na usvajanje i čim bude objavljen u Službenom listu svi koji nijesu to učinili mogu početi da podnose zahtjeve za legalizaciju bespravnih objekata, saopštio je Refik Bojadžić, generalni sekretar Zajednice opština Crne Gore, piše Dan.

Prijepodne umjereno do potpuno oblačno, povremeno sa kišom, ponegdje i grmljavinom, a u sjevernim ponegdje i centralnim predjelima, sa snijegom i susnježicom. Od sredine dana dosta sunčanih intervala, a tokom noći postepeno novo naoblačenje. Vjetar umjeren do jak, sjeverni i zapadni, poslijepodne će znatno oslabiti,...

Vaterpolisti Jadran Carina su na svom bazenu izgubili od dubrovačkog Juga sa  17:9 u meču Regionalne A1 lige.
Rezultati analize na Institutu za javno zdravlje Crne Gore uzoraka uzetih od pacijentkinje iz Tivta, a koja je prethodno boravila u sjevernoj Italiji na području gdje postoji rizik od corona virusa, za koju se danas poslijepodne posumnjalo da je možda zaražena su NEGATIVNI, saopšeno je iz Opšte bolnice Kotor -- objavljeno je na sajtu Boka News.