35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Pet
  27
  окт
  2017

  Javna rasprava o Predlogu programskih sadržaja Radio Tivta

  18Multimedijalna sala Opštine Tivat

ANKETA:

Da li ste zadovoljni predloženim budzetom Opštine Tivat za 2020. godinu?
34 votes
Vijesti

Generalna skupština Ujedinjenih nacija 31. oktobra 2003. godine je usvojila Konvenciju Ujedinjenih nacija protiv korupcije i proglasila 9. decembar Međunarodnim danom borbe protiv korupcije. Konvencija je stupila na snagu 2005, a tema dana 2019. je „Ujedinjeni protiv korupcije“. Globalna kampanja #UnitedAgainstCorrupment se fokusira na korupciju kao...

Mališani iz Dječijeg doma „Mladost“ Bijela u Herceg Novom biće gosti Tivta 29.decembra, tokom dječijeg novogodišnjeg dana čiji su generalni pokrovitelji opštinska preduzeća i ustanove Vodovod i kanalizacija, Autobuska, Parking servis, DOO Komunalno i SC Župa. U okviru programa predviđen je koncert i nastup Leontine, Minje Subote i njihovih gostiju.
Cijene goriva naredne dvije sedmice biće bez promjena, saopšteno je CdM-u iz Ministarstva ekonomije.
Simboličnim pritiskom na “enter” Dragan Popadić direktor Radio Tivta, priključio je ovaj medij na novi, zajednički sajt Unije lokalnih javnih emitera Crne Gore:
Turistička organizacija Tivat najavljuje otvaranje zimske sezone „Winter opening 2019/20“ na ski centru Kolašin 1600, u subotu 14. decembra. 2019. godine. Organizatori događaja su: NTO CG, Ministarstvo održivog razvoja i turizma i Skijališta Crne Gore.
Na Canarima je od 4. do 8 decembra održan 21 Canarian Olympic Sailing Week za olimpijske klase. Crnu Goru je u olimpijskoj klasi Laser Standard predstavljao reprezentativac Milivoj Dukić  koji je osvojio prvo mjesto ispred starih rivala Giovanna Coccoluta iz Italije koji je osvojio drugo mjesto i  Joaquin Blanca iz Španije koji je osvojio treće mjesto.
Završeno je otvoreno Prvenstvo Tivta u kuglanju. U kuglani SD "Župa" učestvovalo je 23 takmičara u muškoj i ženskoj konkurenciju, a učesnici su bili iz Podgorice,Nikšića i Tivta.