35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Čet
  15
  мар
  2018

  Izborna skupština Crvenog krsta Tivat

  17hProstorije Crvenog krsta Tivat

ANKETA:

Da li treba organizovati opstinski referendum o zakupu aerodroma Tivat?
693 votes
Vijesti
Ekipa Bućarskog kluba Kalimanjac iz Tivta na međunarodnom turniru povodom Dana Opštine Budva, osvojila je prvo mjesto.
Na međunarodnom takmičenju “dr Šćepan Simanić” koje je održano u Podgorici, Džud klub Tivat je nastupuo sa 14 takmičara i osvojio 11 medalja.
Turnir u mini rukometu koji je sjajno organizovan u Tivtu, opravdao je očekivanja ljubitelja rukometa, privukao veliku pažnju gledalaca i javnosti, a donio ogromnu radost i veliko iskustvo za dječake i djevojčice koji su uzeli učešće.
Vrijednost realizovanih i započetih investicija u Tivtu je u prethodnoj godini iznosila 8,6 miliona eura, dok će u narednoj godini ta brojka dostići 12,5 miliona, istakao je prvi čovjek tivatske Opštine Siniša Kusovac. za RTVCG.
Fudbaleri Arsenala i barskog Mornara igrali su nerijeseno 1-1 u veoma bitnoj utakmici za ocuvanje drugoligaskog statusa
Rukometaši Komova  iz Andrijevice savladali su Lovcen 33-24 u 7. kolu Prve rukometne lige.
Opštinski Sekretarijat za kulturu i društvene djelatnosti, shodno svojoj nadležnosti i Odlukama o podizanju spomen – obilježja usvojenim na sjednici SO održanoj 20.08.2019. godine, sjutra (18. novembra) će organizovati otkrivanje spomen - ploča posvećenih Dragu Miloviću i Branku Briniću ispred JU OŠ “Branko Brinić” u 10:30 sati; dok će otkrivanje spomen- ploče Dragu Miloviću biti organizovano ispred glavnog ulaza JU OŠ “Drago Milović” u 11:30 sati.