35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Pet
  13
  апр
  2018

  "Dobro došli u svijet knjige"

  18Gradska bibilioteka

ANKETA:

Da li ste zadovoljni predloženim budzetom Opštine Tivat za 2020. godinu?
101 votes
Vijesti
Drugi Regentov donatorski bal biće održan u petak, 13. decembra, u banket sali hotela Regent. Svi prihodi prikupljeni u toku večeri biće usmjereni za potrebe opremanja Dnevnog centra za djecu sa smetnjama u razvoju u Tivtu, najavljuju iz Regenta.
Organizacija žena Tivat sinoć je u svojim prostorijama u Donjoj Lastvi okupila veliki broj interesenata da na njihovoj radionici nauče kako se pripremaju tradicionalne priganice, nezaobilazni gastro momenat bokeške i crnogorske kulture.
Intoniranjem crnogorske i hrvatske himne započela je svečana večer u Domu kulture „Josip Marković“ u Donjoj Lastvi, kojom je Hrvatska građanska inicijativa obilježila svoju 17. obljetnicu-saopšteno je iz HGI.
Komisija za raspodjelu sredstava nevladinim organizacijama objavljuje javni poziv za izbor nezavisnih procjenjivača za 2020.godinu. Javni poziv se raspisuje radi bodovanja projekata nevladinih organizacija prema propisanim kriterijumima.
Održana je Skupština Šahovskog saveza Crne Gore kojoj su prisustvovali skoro svi delegati klubova koji su na to imali pravo nakon završetka procesa preregistracije u skladu sa Zakonom o sportu - saopšteno je iz Šahovskog saveza Crne Gore.
I Tivat se našao među nagrađenima u turizmu na 15. „Wild Beauty Awards 2019“ koji je sinoć održan u hotelu „Hilton“pod pokroviteljstvom Predsjednika Crne Gore, Mila Đukanovića, u organizaciji NTO Crne Gore je Tivat. Radi se o manifestaciji „Tivat World Music Festival“,koja je proglašena događajem godine.
Turistička organizacija Tivat Vas poziva na dobro znanu gastro feštu „Đir o′ bumbara“, koja će se u okviru programa „Zimska bajka“ održati u subotu, 14. decembra, od 11:00h na Rivi Pine.