35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Sre
  18
  апр
  2018

  Promocija knjige Miloša Latinovića "Četiri ludila"

  20Galerija "Buća"

ANKETA:

Da li ste zadovoljni novim Zakonom o slobodi vjeroispovjesti?
9945 votes
Vijesti

Za JP Morko dobro 2020. je godina investicija, završeni su svi tenderi i odabrani izvođači radova. Ukupna ulaganja u obalu ove godine iznose 4,9 miliona eura, saopštili su iz Morskog dobra koje će u uređenje tivatskog dijela obale tokom ove godine uložiti preko 500 hiljada...

JU Muzej i galerija Tivat poziva sve zainteresovane koje svoju kreativnost ispoljavaju preko fotografije, za učešće u izložbi „Okom Tivćana“ koja će biti upriličena u prvoj polovini aprila 2020. godine.
Opština Tivat pokrenula je postupak izrade glavnih projekata rekonstrukcije tri škole na teritoriji Opštine Tivat, za što je obezbijeđeno 79.000,00 eura. Radi se o rekonstrukcijama objekata dvije područne škole O.Š. Drago Milović – u Donjoj Lastvi i u Gradiošnici, te rekonstrukciji zgrade Osnovne škole „Branko Brinić“ i objekta predškolske ustanove u Radovićima.

"Odlučili smo da obiđemo sve srednje škole da đacima prezentujemo mogućnosti školovanja i usavršavanja u zemlji i inostranstvu , projekte za mlade , posebno za Ljetnji vojni kamp kao i da im damo informacije o dobrovoljnom služenja vojnog roka i o stipendiranju na civilnim fakultetima...

Evropska banka za obnovu i razvoj spremna je da podrži rekonstrukciju crnogorskih aerodroma i mnoge druge projekte u oblasti turizma, poljoprivrede i privatnog sektora, kazao je premijer Duško Marković na investicionom samitu u Londonu, koji je organizovala Evropska banka za obnovu i razvoj.
Kreativni centar Tivat organizuje Izložbu radova žena osnaženih za bavljenje ženskim socijalnim preduzetništvom u kulturi, pozivajući sugrađane i goste da posjetom ovoj izložbi pronađu inspiraciju za sopstvene umjetničke i preduzetničke poduhvate.