35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Sub
  05
  мај
  2018

  Tivat Fun Run trka

  10hKnightsbridge school international

ANKETA:

Treba li Tivtu nova sportska dvorana?
259 votes
Vijesti
Pozorišna predstava “Jami distrikt”u režiji Kokana Mladenovića, po tekstu Milene Bogavac a rađena u koprodukciji Bitef teatra iz Beograda, Centra za kulturu Tivat, Asocijacije “Maszk” iz Segedina i "Think Tank" studija iz Novog Sada, proteklog vikenda je gostovala u dva švedska grada .
Omladinski karate klub "Mawashi 2015" je na medjunarodnom turniru "Kolašinski pobjednik", u konkurenciji 502 takmičara iz  29 klubova, sa osvojene 23 medalje (5 zlatnih, 10 srebrnih i 8 bronzanih), osvojio 3. mjesto u generalnom plasmanu.
Članovi Rotary kluba Kotor danas u 12 sati u amfiteatru Gimnazije i Srednje pomorske škole potpisaće sporazum o stipendiranju po jednog odličnog učenika Gimnazije i Srednje pomorske škole, dok će jednoj učenici SMŠ „Vida Matjan" uručiti violončelo.
Predstavnici crnogorskih ragbi klubova Arsenal, Budućnost, Podgorica i Nikšić juče su u Ministarstvu sporta i mladih imali sastanak sa Arielom Radovićem , članom uprave Ragbi saveza Buenos Airesa i poznatim argentiskim biznismenom crnogorskog porijekla.
Isplata materijalnih davanja iz socijalne i dječje zaštite počinje danas, saopšteno je iz Ministarstva rada i socijalnog staranja.
Tivat će od danas do 19. oktobra  biti domaćin prestižnog "Private Luxury Foruma" koji će ugostiti 100 predstavnika i 85 agenata iz elitnog segmenta turističke industrije. Forum okuplja najeminentnije evropske profesionalce koji se bave prodajom luksuznih turističkih aranžmana, predstavnike luksuznih hotela i hotelskih lanaca, kao i prestižne Concierge kompanije.