35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Ned
  13
  мај
  2018

  Rukomet : Tivat - Rudar Pljevlja (Druga liga za žene)

  18SD "Župa"

ANKETA:

Da li podržavate Zakon o ograničavanju duvanskih proizvoda?
Vijesti
U Tivtu je daas održan sastanak Upravnog odbora Košarkaškog kluba "Teodo", na kojem su utvrđene smjernice daljeg rada
ovog uzornog i uspješnog sportskog kolektiva.

,,Gastro noć od ribe i vina“, koja je održana sinoć u konobi „Giardino“ u Donjoj Lastvi izazvala je veliko interesovanje Tivćana i gostiju zbog ribe sa gradela koja je služena uz vino. Uz ribu i vino koju pripremala konoba „Giardino“ predstavljen je...

Po velikoj vrucini fudbaleri Petrovca savladali su Grbalj u Donjoj Sutvari sa 2-1, zabilježivši prvu prvenstvenu pobjedu.

Zadržavanje postojećeg stanja u Aerodromima Crne Gore ne može garantovati uspjeh, jer je državno upravljanje resursima manje efikasno od privatnog, kaže za Vikend novine profesor na Fakultetu za menadžment u Herceg Novom i ekonomski analitičar Vasilije Kostić.
Backo Backović, trener Ženskog košarkaškog kluba „Sea stars“ iz Tivta je gostujući u Radio Suncobranu govorio o uspješnom učešću djevojčica ovog kluba na poznatom košarkaškom kampu YUBAC na Kopaoniku.
O turističkoj sezoni i humanitarnom radu u Radio Suncobranu razgovarali smo sa Zdravkom Nišavićem suvlasnikom popularnog tivatskog paba „The black sheep“ i predsjednikom NVO Miholjski zbor.
Vojin Stupar je, kako se osnovano sumnja, postao član kriminalne organizacije koju su tokom 2018. godine u Crnoj Gori osnovali Nikšićanin Dejan Rovčanin i srpski državljanin Vladimir Račić, zbog pokušaja šverca 56 kilograma kokaina koji je zaplijenjen u Tivtu na školskom brodu “Jadran” u aprilu. Istražitelji osnovano sumnjaju da je upravo ova trojka pakovala pošiljke kokaina vrijedne pet miliona eura, piše Pobjeda.
Povodom 40 godina od smrti velikog pravnika i političkog mislioca iz Boke Laza Markovog Kostića, u ponedjeljak 26. avgusta, Institut za srpsku kulturu iz Nikšića i Institut za evropske studije iz Beograda organizuju skup „Naučno nasleđe Laza M. Kostića“.