35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Ned
  27
  мај
  2018

  Koncert gitariste Manuela Barrueco-a

  20hZbirka pomorskog nasljedja

ANKETA:

Da li je kvalitet života u Tivtu sada bolji nego prije dvadesetak godina?
171 votes
Vijesti
Učenici devetog razreda OŠ Drago Milović danas su posjetili JU Muzej i galerija Tivat, gdje su od učenika srednje škole, koji su za ovu potrebu preuzeli ulogu kustosa, imali priliku da se upoznaju sa fundusom muzeja i od zaposlenika Galerije iz prve ruke čuju o značaju poznavanja i očuvanja baštine našeg kraja. Posjeta naslovljena „Baština u dječjim očima“ realizavan je u okviru obilježavanja Dana evropske baštine.
Obrazovni centar „Ineska“ licencirani zastupnik za programe Suan Pan mentalnu aritmetiku, brzo čitanje sa razumijevanjem „Mape uma“, kao i školice za predškolce, sinoć je u Kinu Boka u Kotoru priredio dodjelu diploma i medalja polaznicima za završene programe.
Povodom Dana ekološke države Crne Gore, Tivćanka Nikoleta Rakočević koja u petak putuje za Filipine kao crnogorska predstavnica na takmičenju Miss Earth, organizovala je akciju čišćenja i sadnje u Velikom gradskom parku.
"Mada je tek završena sezona jedini pokazatelj načina na koji aktuelna tivatska vlast neodgovorno obavlja svoj posao, njeni predstavnici ne libe se da poput kukavičjeg jajeta svoju odgovornost i nesposobnost skrivaju pronalazeći, po starom provjerenom receptu, dežurne neprijatelje", stoji u saopštenju Andrije Petkovića iz Bokeškog foruma.
OJU "Muzeji" i Muzej grada Perasta se pridružuju obilježavanju Dana evropske baštine multimedijalnim događajem "Muzikom, lirikom i gastronomskim specijalitetima kroz peraški XIX vijek" koji će biti održan sutra u 19 sati u Muzeju grada Perasta.
Projekat ''Svi u školu!''nevladine organizacije ''Udruženje Egipćana'' iz Tivta, jedan je od 3 projekta koja su podržana kroz shemu malih grantova za 2019. godinu, u iznosu od 3.000 eura, saopštavaju iz NVO "Mladi Romi".
Program u susret Danu unutrašnjih poslova koji se obilježava 02. oktobra, a koji je bio najavljen za danas na gradskoj rivi Pine, otkazan je zbog loših vremenskih uslova. Bio je najavljen prigodan program, kao i prezentacija MUP-a i Uprave policije, u periodu od 12-14 sati. Aktivnost je namijenjena zainteresovanim gradjanima, sa posebnim akcentom na učenika škola sa teritorije naše opštine. O naknadnim terminima javnost će biti blagovremeno obaviještena.
Izložba slika Luke Lagatora biće otvorena večeras u 20 satiu prizemlju izložbenog prostora Muzeja i galerije Tivat.
Promjenljivo do potpuno oblačno, sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Više padavina u jutarnjim satima. Sredinom dana ili poslijepodne u južnim i centralnim, a do kraja dana i u sjevernim predjelima prestanak kiše i djelimično razvedravanje. Vjetar slab do umjeren promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha od 14 do 25 stepeni.