35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Ned
  10
  јун
  2018

  Dječiji karneval

  18hUlicama u centru grada

ANKETA:

Da li ste zadovoljni predloženim budzetom Opštine Tivat za 2020. godinu?
211 votes
Vijesti

Na poziv komunalne policije sinoć, nešto poslije 23 časa, ekipa komunalnog preduzeća Tivat je izišla na teren da bi otklanjala posledice nastale zbog jake kiše. Šef službe komunalija Miloš Tripinović kaže da je u Karpoškoj ulici palo veće stablo pa radnici od tada dežuraju. „Ogromna voda...

Mlada vaterpolo reprezentacija Crne Gore u prvom kolu Svjetskog prvenstva savladala je domaćina selekciju Kuvajta 42:7.
Ujutru ili prijepodne prestanak padavina i postepeno razvedravanje. Vjetar slab do umjeren promjenljivog smjera. Najviša dnevna temeprature vazduha od 3 do 17 stepeni.
U prepunoj Sali Centra za kulturu, i u parteru i na balkonu, večeras je održana tradicionalna priredba Dječijeg saveza Tivta“Dječje novogodišnje čestitke” okupivši oko 200 učesnika iz nekoliko gradova. U vedroj predprazničnoj atmosferi, na maštovito osmišljenoj sceni smjenjivali su se mali glumci, plesači, recitatori, pjevači i balerine, šireći svoje zanimljive dječije poruke, želje i čestitke - Novoj 2020. u čast .
Iz Komunalnog doo Tivat obavještavaju građane da će u ponedjeljak 16. decembra od 8-10h vršiti uklanjanje stabla koje je sklono padu, a nalazi se u putnom pojasu uz magistralni put na Župi.

Unija poslodavaca Crne Gore nagradila je hotel Regent Porto Montenegro kao kompaniju koja je brojem projekata tokom 2019. godine najviše doprinijela zaštiti životne sredine u 2019. godini, saopštili su iz menadžmenta hotela. ,,Počastvovani smo što su upravo naš hotel i tim izabrani za ovogodišnjeg pobjednika i...

Drugi donatorski bal održaće se večeras u banket sali hotela Regent. Sav prihod prikupljeni u toku  događaja biće usmjeren za potrebe opremanja Dnevnog centra za djecu sa smetnjama u razvoju u Tivtu.
Porto Montenegro je nosilac priznanja za Izuzetne inovacije u organizaciji regionalnih događaja iz oblasti kulture, sporta i zabave – nagrada je dodijeljena na 9. ediciji Izuzetne ličnosti 2019.