35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Čet
  14
  јун
  2018

  Pres konferencija "Purgatorije 2018"

  11Bazen Porto Montenegra

ANKETA:

Da li poštujete saobraćajne propise?
146 votes
Vijesti
Rukometaši Partizana iz Tivta izborili su plasman u četvrtfinale Kupa Crne Gore zajedno sa ekipama Komova, Lovćena, Rudara, Budućnosti, Mornara, Budvanske rivijere i Perpera.
Sredstva namijenjena kupovini portabilnog ultrazvučnog aparata za JZU Specijalnu bolnicu za ortopediju, neurohirurgiju i neurologiju “Vaso Ćuković“ Risan, prikupljena su na donatorskom balu pod maskama u organizaciji Rotary kluba Kotor održanom  u subotu veče u poslovnom centru „Vukšić D-Event”.
Rudar je savladao Grbalj u Pljevljima 3:1. u prvom kolu proljećnog dijela prvenstva Prve Telekom lige.
Mališani vrtića „Bambi“ njih 121, ovog jutra imali su priliku da pogledaju jutarnju 3D projekciju crtanog filma „Frka“. Ideja je potekla do potpredsjednice Savjeta roditelja vrtića, Jasmine Štilet, a u saradnji sa tivatskim Centrom za kulturu.
„Štuk i pitura“ naziv je neobične modne revije koja je zakazana za večeras  od 19 sati u kotorskom ŠC „Kamelija“ . Riječ je o prezentaciji body art painting-a, umjetnosti koja je prvi put u Crnoj Gori viđena na djelu u Tivtu prije 22 godine na festivalu "Modus-moda vivendi".

Marina timu Porto Montenegra održana je danas obuka i vježba na lokaciji skladište goriva, u saradnji sa Službom zaštite i spašavanja Opštine Tivat, i obuka koja se odnosi na rad sa gorivom. Prilikom vježbe realizovana je teoretska obuka o požarima tečnih goriva i procedure gasenja istih,...

Petnaest programa : devet tradicionalniih koje obuhvataju četiri humanitarne , tri edukativne i dvije ekološke akcije, kao i učešće na šest značajnih manifestacija širom Crne Gore i regiona - ono je što obilježava prošlogodišnje aktivnosti jedne od najstarijih NVO u našem gradu, “Djeca Tivta”.
Na četvrtom redovnom Kongresu Crnogorske koji je održan u Budvi izabrano je novo rukovodstvo koje garantuje revitalizaciju partije i jasnu građansku državotvornu orijentaciju.