35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Ned
  17
  јун
  2018

  Muzičke promenade

  8:30 pmPine

ANKETA:

Da li poštujete saobraćajne propise?
268 votes
Vijesti

Na štandu bokeljskih turističkih organizacija danas je organizovana prezentacija turističke i gastro ponude. Tivćani su predstavili specijaitete tivatske kuhinje i jela od žućenice, koje su spremale ćlanice Organizacije žena Tivta. Posjeticoi su imali riliku da degustiraju kako slane tako i slatke delicije, kolač od narandže i od...

"Finansijski sistem Opštine Tivat je vrlo stabilan, realizacija kapitalnog budžeta je u protekloj godini bila na nivou od 63 %, što je najveći procenat do sada, a Tivat je i zvanično grad sa najboljim standardom u Crnoj Gori, kaže se u reagovanju koje nam je stiglo iz Službe predsjednika Opštine.

S obzirom da je tržište Srbije jedno od najznačajnijih emitivnih tržišta, Sajam turizma je značajan za predstavljanje turističke ponude kako za Tivat tako i kompletan prostor Crne Gore, rekla je direktorka Turističke Tivta, Danica Banjević. Naglasivši da su hotelijeri izašli sa cijenama koje se kreću na...

Za rijeme održavanja Tradicionalnog zimskog kotorskog karnevala saobraćaj će biti zatvoren na potezu od kotorske Opšte bolnice do otvorenog bazena i od “Kamelije”, ulicom iza zgrade SUD-a i Zavoda za zapošljavanje, od 14.30 do 16.30 h.
U SMS Mladost je održana prezentacija za učenike 2. i 3. razreda srednje škole koji su zaintereovani za Ljetnji vojni kamp Vojske Crne Gore, kao i prezentacija za maturante koji bi željeli da upišu Vojnu Akademiju.
Pretežno sunčano, a na sjeveru prijepodne promjenljivo oblačno. Vjetar mjestimično umjeren do jak, sjeverni i sjeveroistočni, sredinom dana ili poslijepodne će znatno oslabiti. Najviša dnevna temperatura vazduha od 1 do 17 stepeni.