35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Čet
  28
  јун
  2018

  Film VOLJETI ESKOBARA

  21Velika sala Centra za kulturu

ANKETA:

Da li je objekat u kome živite siguran u slučaju zemljotresa?
226 votes
Vijesti
"U “Ljudskim migracijama” teoretičara savremene umjetnosti, dr Miluna Lutovca, fokus je na migracijama ideja, odnosno na hodu čovječanstva i umjetnosti, od praistorije pa sve do savremenog doba,"ocijenila je sinoć istoričarka umjetnosti , Marija Saičić, otvarajući izložbu ovog umjetnika u JU Muzej i galerija Tivat.
Za liječenje Kotoranina Jovana Čenića, od humanitarnog koncerta Miloša Jovanovića, kao i prodaje kompakt diskova, u kotorskom Kulturnom centru, sakupljeno je 2.055 eura.
Od oko 51.000 zahtjeva za legalizaciju, obrađeno je više od 33.000 zahtjeva, kazao je za Vikend novine Marko Čanović iz Ministarstva održivog razvoja i turizma.
Promjenljivo oblačno, još tokom prvog dijela dana mjestimično kiša, a ponegdje moguć i kratkotrajan pljusak i grmljavina. Vjetar uglavnom slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temeprature vazduha od 5 do 18 stepeni.
U Kotoru će se, po tradiciji,  stara 2019. i nova 2020. godina susresti  i pozdraviti uz rock’n’roll muziku na Trgu od oružja u Starom gradu. Za dobro raspoloženje u samoj novogodišnjoj noći pobrinuće se  Partibrejkersi, Lačni Franz i VIS Tetra.
Iako još nije stigla Nova godina, Opština Herceg Novi će obradovati najmlađe sugrađane već danas u 10 sati kada sa Titove vile kreće Djed Mraz sa sankama, saopštavaju organizatori.