35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • SUTJESKA ZA NIKŠIĆ PJEVAJUĆI

  Dvorana : na Župi Gledalaca: oko 350 Sudije: Pavle Šutulović, Miloš Koljenšić, Nikica Popović (svi Podgorica)

  TEODO: Krivokapić, Pekić 6, Vučurović 9, Kunjić, Bošković, Đikanović 23, Džonson 4, Subotić, Korać 21, Starovlah 5, Mrdak 2, Bocka 7.

  SUTJESKA: Đurović 19, Agramović, Kovač 5, Lončar, Popović, Kuveljić 16, Ilić 2, Ljujić 23, Gavranić 14, Žižić 5, Čvorović, Grabovica.

   

  Košarkaši Teoda doživjeli su još jedan poraz u Superligi. Ovoga puta u dvorani “Župa” bolja od Tivćana bila je ekipa Sutjeske. Nisu Nikšićani blistali, koliko su “žuti” odigrali slabo. O tendencioznom suđenju protiv tivatskog tima i nekim u najmanju ruku diskutabilnim odlukama, kao i o nevjerovatnom rasporedu Tivćana, za kojeg nije bilo razumjevanja tokom njegovog učestvovanja u Balkanskoj ligi, gdje su više nego dostojno reprezentovali Crnu Goru, neki drugi put… To zaslužuje dublju analizu i o tome “brinu” ljudi koji nisu u Teodu. Razloge poraza domaćin mora da potraži u svojim redovima, jer čini se da odavno nije odigrana utakmica sa manje požrtvovanja, želje, volje…

  Možda je na to uticao i početak utakmice koju su Tivćani otvorili sa prednoću od 12:2… A onda potpuno stali. U posljednjoj četvrtini, što je takođe netipično za njihovu igru primili su čak 26 poena, protiv “mlađarije” iz Nikšića. Sa tim se ne mogu pohvaliti ni igrački mnogo ozbiljnije ekipe koje su u Tivtu gostovale tokom Balkanske lige.

  Riječ – dvije i o pobjednicima. Definitivno su odskakala dva igrača koji su timu Dušana Dubljevića donijeli pobjedu. To su Marko Ljujić i odlični plej Luka Đurović, kojem u odsudnnim trenucima, kad se lomio rezultat ruka nije zadrhtala sa linije slobodnih bacanja.

ANKETA:

Da li vjerujete institucijama sistema u Crnoj Gori?
Vijesti
Bogojavljenje je hrišćanski praznik kojim se obilježava uspomena na Hristovo krštenje na rijeci Jordan i javljanje Boga u vidu goluba i glasa: "Ovo je sin moj i njega poslušajte". 

U prijateljskoj utakmici danas se sastaju Grbalj-Sutjeska Utakmica se igra na poomoćnom stadionu u Donjoj Sutvari od 13,30....

Predstava "Mlijeko u prahu" po tekstu Dragane Tripković, u režiji Stevana Bodrože, biće izvedena večeras na Velikoj sceni kotorskog Kulturnog centra "Nikola Đurković" u 20 sati.
Pretežno oblačno, u južnim i centralnim predjelima povremeno kiša, ponegdje i kratkotrajni pljuskovi i grmljavina. Na sjeveru pretežno oblačno u višim predjelima snijeg i susnježica, u nižim predjelima kiša, a ponegdje i susnježica. Na krajnjem sjeveru i sjeveroistoku zemlje duži periodi suvog vremena. Vjetar slab do umjeren, ponegdje i pojačan, uglavnom južnih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha 0 do 13 stepeni. 
Udruženje ugostitelja Tivta zadovoljno je organizacijom novogodišnjeg programa na šetalištu Pine, tokom koga je grad posjetilo desetine hiljada gostiju. Desetodnevni program okupio je regionalne zvijezde među kojima su bili Željko Joksimović, Lepa Brena i mnogi drugi a ugostitelji grada su sa opštinom Tivat i Turističkom organizacijom bili organizatori ovoga višednevnog događaja.