35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

  • Uskoro Zakon o strancima

    Crnogorski ministar turizma i održivog razvoja Branimir Gvozdenović najavio je za podgoričku "Pobjedu" ubrzo donošenje Zakona o strancima:

         "U prvoj polovini ove godine očekuje se donošenje Zakona o strancima kojim se uredjuju uslovi ulaska, kretanja, boravka i rada stranaca u Crnoj Gori. Kako je Crna Gora turistička destinacija sa million i po dolazaka turista tokom godine, u interesu turizma je da Zakon o strancima bude osnova za jedinstenu evidenciju turističkog prometa, da se evidencija vodi elektronskim putem i da je dostupna MInistarstvu turizma" – izjavio je ministar Branimir Gvozdenović.

     

ANKETA:

Da li vjerujete institucijama sistema u Crnoj Gori?
Vijesti
Tivćanin Draško Jelovac danas je prvi doplivao do časnog krsta u tradicionalnom Bogojavljenskom plivanju na Miholjskoj Prevlaci. U plivanju je učestvovao do sada najveći broj učesnika – preko sedmadeset, među kojima je bilo i desetak djevojaka, a događaj je okupio veliki broj vjernika iz Tivta i Boke kotorske.
Bogojavljenje je hrišćanski praznik kojim se obilježava uspomena na Hristovo krštenje na rijeci Jordan i javljanje Boga u vidu goluba i glasa: "Ovo je sin moj i njega poslušajte". 

U prijateljskoj utakmici danas se sastaju Grbalj-Sutjeska Utakmica se igra na poomoćnom stadionu u Donjoj Sutvari od 13,30....

Predstava "Mlijeko u prahu" po tekstu Dragane Tripković, u režiji Stevana Bodrože, biće izvedena večeras na Velikoj sceni kotorskog Kulturnog centra "Nikola Đurković" u 20 sati.
Pretežno oblačno, u južnim i centralnim predjelima povremeno kiša, ponegdje i kratkotrajni pljuskovi i grmljavina. Na sjeveru pretežno oblačno u višim predjelima snijeg i susnježica, u nižim predjelima kiša, a ponegdje i susnježica. Na krajnjem sjeveru i sjeveroistoku zemlje duži periodi suvog vremena. Vjetar slab do umjeren, ponegdje i pojačan, uglavnom južnih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha 0 do 13 stepeni.