35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Ned
  22
  јул
  2018

  Noć klapa

  21hPine

ANKETA:

Da li ste zadovoljni radom JP Morsko dobro?
Vijesti

Tradicionalni koncert „JAZZ u noći punog mjeseca“ biće priređen večeras u Gornjoj Lastvi, gdje već nekoliko ljeta posjetioci uživaju u ljepoti ove vrste muzike u čarobnom pejzažu Vrmca. Koncert počinje u 22 sata, kada će nastupiti ŠULE JOVOVIĆ JAZZ BAND i Vladimir Krnetić, truba, Big Band RTS....

Program svečanog otvaranja XVIII KotorArt Don Brankovih dana muzike upriličen je sinoć na trgu ispred Katedrale Svetog Tripuna. Festival će predstaviti 28 reprezentativnih glavnih i preko 150 pratećih programa do 13. avgusta, koji će se odvijati na brojnim lokacijama.
Andrijevica, Bar, Berane, Bijelo Polje, Cetinje, Danilovgrad, Gusinje, Herceg Novi, Kolašin, Mojkovac, Nikšić, Petnjica, Plav, Pljevlja, Plužine, Šavnik, Ulcinj i Žabljak, 18 su crnogorskih gradova u kojima se od početka godine do kraja aprila više umiralo nego rađalo.
Tipizacija plaža, koju primjenjujemo od ove godine, naišla je na veliko interesovanje gostiju, koji će sada lakše moći da odaberu idealno mjesto za odmor na Crnogorskom primorju, ocijenio je u intervjuu za Pobjedu direktor Javnog preduzeća (JP) za upravljanje morskim dobrom Predrag Jelušić.