35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Pet
  27
  јул
  2018

  Izložba Zorana Andrića "Penelopa iz Porta"

  21Galerija "Buća"

ANKETA:

Da li su vaša primanja adekvatna potrošnji?
4 votes
Vijesti
NVO „Književna omladina Tivta“ za članove edukativne školice „Maštaonica“ organizovala je posjetu Aerodromu Tivat i Montenegro Airlinesu.
Jedna od najljepših manifestacija uz Dan opštine bio je jučerašnji turnir u mini rukometu na kome su učestvovali mladi rukometaši iz Trebinja. Podgorice, Herceg Novog, Cetinja i Tivta.
Ujutru ili prijepodne umjereno do potpuno oblačno, mjestimično uz kišu ili pljusak sa grmljavinom. Sredinom dana i poslijepodne djelimično, a ponegdje i potpuno razvedravanje. Umjeren do jak vjetar južnih smjerova, prijepodne će postepeno znatno oslabiti. Najviša dnevna temperatura vazduha 9 do 21 stepen.
Ekipa Bućarskog kluba Kalimanjac iz Tivta na međunarodnom turniru povodom Dana Opštine Budva, osvojila je prvo mjesto.
Na međunarodnom takmičenju “dr Šćepan Simanić” koje je održano u Podgorici, Džud klub Tivat je nastupuo sa 14 takmičara i osvojio 11 medalja.
Turnir u mini rukometu koji je sjajno organizovan u Tivtu, opravdao je očekivanja ljubitelja rukometa, privukao veliku pažnju gledalaca i javnosti, a donio ogromnu radost i veliko iskustvo za dječake i djevojčice koji su uzeli učešće.