Nakon veoma uspješnog koncerta u Podgorici, crnogorski izvođač sevdalinki Dragan Račić, prijatelj Radija Tivat i naš čest gost,nastupiće na velikom koncertu sevdalinki u Beogradu, 3. Aprila u Sava Centru. Pored Račića, crnogorsku muzičku scenu će predstavljati i Esad Merulić a pored njih, nastupiće još 15...

Veliki uspjeh učenika tivatske muzičke škole na 12 međunarodnom muzičkom festivalu za solo klavir, klavirski duo i komplementarni klavir. koji je minulog vikenda održan u Muzičkoj školi Petar Ilić u Aranđelovcu.

U Tivtu je završeno snimanje filma Minamata u kojoj naslovnu ulogu igra holivudska zvijezda Džoni Dep /Johnny Depp/. Poslednje scene filmske drame o životu američkog fotografa Judžina Smita snimljene su na Ostrvu cvijeća, a prethodno su kadrovi kojima treba da se dočara život u japanskom ribarskom...

U kategoriji grupnih maski prvonagrađeni na sinoćnjem maskenbalu u Bijeloj bili su tivatski "Štrumpfovi" NVO "Maškarada", druga nagrada otišla je maski "Srećno udate žene" a treća maski "Svemu dođe kraj".
Izložba „Stare i rijetke knjige – Zbirka Pomorskog muzeja Crne Gore Kotor" zakazana je za utorak u 19 sati u organizaciji Pomorskog muzeja, koji u svojoj biblioteci ima bogatu zbirku ovakvih knjiga uglavnom pomorske tematike.
Koncert izvorne hougaku muzike i buyo plesa KABUKI održaće se u Kotoru, u crkvi Svetog Duha, koncertnoj dvorani Muzičke škole „Vida Matjan", večeras u 20 sati.
37 radova učenika iz 6 škola Crne Gore i Srbije izloženo je od sinoć u holu SMŠ “Mladost” noseći generalnu poruku “Zaustavite rat – Spasite svijet”. Mlade umjetnike je u projektu “Lubarda kao inspiracija” okupila fondacija “Petar Lubarda” iz Herceg Novog sa ciljem da , uz sjećanje na lik i djelo čuvenog umjetnika, uz njegove humane i antiratne ideje, i oni daju svoje vidjenje rata i sukoba .

Iz Centra za kulturu obavještavaju pozorišnu publiku da je izvođenje pozorišne predstave "SLADOLED" Kazališta "Gavran" iz Zagreba, koje je, prema repertoaru ove ustanove, bilo zakazano za danas, 15.mart na Maloj sceni Centra za kulturu Tivat, OTKAZANO zbog bolesti glumice. O novom terminu izvođenja publika će biti...