U prepunoj Sali Centra za kulturu, i u parteru i na balkonu, večeras je održana tradicionalna priredba Dječijeg saveza Tivta“Dječje novogodišnje čestitke” okupivši oko 200 učesnika iz nekoliko gradova. U vedroj predprazničnoj atmosferi, na maštovito osmišljenoj sceni smjenjivali su se mali glumci, plesači, recitatori, pjevači i balerine, šireći svoje zanimljive dječije poruke, želje i čestitke - Novoj 2020. u čast .
ФРОНТОВЦИ ТИВТА У ОБНОВИ СВОГА KРАЈА Тиват, 24 октобра Мјесни одбор Народног фронта у Тивту  организовао је низ акција на обнови свога краја.
Međuvladin komitet za nematerijalnu kulturnu baštinu UNESCO-a prepoznao je važnost Bokeljske mornarice i otvorio mogućnost za njen upis na Listu zaštićene nematerijalne baštine u narednom periodu, saopšteno je iz Ministarstva kulture.
dr VICKO TURKETO POČASNI GRAĐANIN TIVTA Poslije 16 godina službovanja ovdje, napustio je Tivat g. dr Vicko Turketo, općinski liječnik, koji je otputovao u rodni Bol (otok Brač) da preuzme mjesto opć. liječnika.
Dr sc Domagoj Vidović, jezikoslovac i onomastičar, juče je u press sali kotorskog Kulturnog centra „Nikola Đurović“ predstavio “Rječnik suvremenih hrvatskih osobnih imena” i održao predavanje pod nazivom ,,Imenima i jezikom Boke".
Izložba grafika „Sekura domo“dr Slobodana Radojkovića, akademskog grafičara iz Niša, biće otvorena u Gradskoj galeriji u Kotoru večeras u 18 sati.
Teatar 303 pripremio je novu predstavu za djecu pod nazivom „Princeza i žaba“. Mališani vrtća Bambi su imali priliku pogledati predstavu, ali ovoga puta Teatar 303 je u saradnji sa Centrom za kulturu Tivat odlučio da je predstavi široj javnosti 17. decembra od 18 sati u velikoj sali CZK.