Sredstva namijenjena kupovini portabilnog ultrazvučnog aparata za JZU Specijalnu bolnicu za ortopediju, neurohirurgiju i neurologiju “Vaso Ćuković“ Risan, prikupljena su na donatorskom balu pod maskama u organizaciji Rotary kluba Kotor održanom  u subotu veče u poslovnom centru „Vukšić D-Event”.

Marina timu Porto Montenegra održana je danas obuka i vježba na lokaciji skladište goriva, u saradnji sa Službom zaštite i spašavanja Opštine Tivat, i obuka koja se odnosi na rad sa gorivom. Prilikom vježbe realizovana je teoretska obuka o požarima tečnih goriva i procedure gasenja istih,...

Na osnovu Statuta Turističke organizacije opštine Tivat, Izvršni odbor Turističke organizacije opštine Tivat, dana 13.02.2020.god., raspisao je Javni konkurs na radno mjesto direktor/ka stručne službe, jedan/na izvršilac/teljka, u Turističkoj organizaciji opštine Tivat, na određeno vrijeme u trajanju od četiri godine.
Zajednica Italijana Crne Gore, preko fondova Ministarstva inostranih poslova Republike Italije nudi građanima besplatan kurs italijanske kuhinje. Kurs će biti organizoavn u obiku radionica od 25. do 28. februara ove godine u restoranu ‘’Đardin’’ u Perastu, a obuku će voditi italijanski kuvar Alessandro Carmignani.
Pretežno sunčano uz povremeno malu ili umjerenu, uglavnom visoku oblačnost. Na sjeveru, tokom jutra ili prijepodneva, po kotlinama magla. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera, u sjevernim predjelima južni i jugozapadni. Najviša dnevna temperatura vazduha od 10 do 18 stepeni.
Mjesna zajednica Prčanj i NVO „Bope“ danas organizuju tradicionalni Prčanjski karneval i Dječiji maskenbal.
Tradicionalne zimske kotorske karnevalske fešte biće otvorene danas u 12 sati kada će biti organizovan abrum ulicama Starog grada na čelu sa kapom karnevala Lukom Knezovićem, kotorskom Gradskom muzikom i mažoretkama.