Članovi Rotary kluba Kotor danas u 12 sati u amfiteatru Gimnazije i Srednje pomorske škole potpisaće sporazum o stipendiranju po jednog odličnog učenika Gimnazije i Srednje pomorske škole, dok će jednoj učenici SMŠ „Vida Matjan" uručiti violončelo.
Isplata materijalnih davanja iz socijalne i dječje zaštite počinje danas, saopšteno je iz Ministarstva rada i socijalnog staranja.
Medjunarodni Dan bijelog štapa, odnosno Dan osoba sa oštećenim vidom, obilježava se svakog 15. oktobra od 1964., kada ga je proglasio tadašnji američki predsjednik, Lindon Džonson. Ovo je dan kada se skreće pažnja javnosti na prava, mogućnosti, i teškoće osoba oštećenog vida kao i na neophodnost njihove veće integracije u društvo.
Nezaposleni mladi, koji imaju između 18 i 30 godina i žele da steknu nova znanja i vještine, mogu se prijaviti za učešće u programu Coca-Cola podrška mladima, koji se realizuje treću godinu za redom. U sklopu jesenjeg programa, besplatne radionice za mlade biće održane u pet gradova, a u toku su prijave za Bar i Tivat. Prijave su moguće na sajtu www.coca-colapodrskamladima.me.

Radnici Službe komunalija tivatskog Komunalnog jutros, tokom redovnog sakupljanja otpada,  sreli su se sa ogromnim količinama različitog otpada na brojnim lokacijama na području Tivta. Prema riječima šefa Službe, Miloša Tripinovića radncii su pokupili preko 50 kubika različitog otpada, od komunalnog, zelenog i gabaritnog do građevinskog materijala. Otpad...

Na prvoj donatorskoj večeri koju je organizovao Savjet roditelja vrtića „Bambi“ prošlog decembra, prikupljeno je oko 17 hiljada eura, što u novcu, što u robi i uslugama.