U Mažini je potpuno ugašen požar, nema više ni žeravice, niti dima, prema riječima komandira Zorana Barbića. Komandir službe zaštite i spasavanja zahvalio je građanima za pomoć u gašenju požara, koji je iznad naselja Mažina izbio juče u 16.30 i razvio se u veći šumski...

Na magistralnom putu u mjestu Župa, sinoć je u 02:35 h došlo do saobraćajne nezgode u kojoj je učestvovalo jedno vozilo, marke Audi A6 registarskih tablica KO BB609.

Iznad naselja Mažina danas u 16, 30 sati izbio je veći šumski požar. Teren je, kako su saopštili pripadnici Službe zaštite i spasavanja nepristupačan pa su se prema požaru uputili vatrogasci sa naprtnjačama., Na terenu su, uz vatrogasce bili i pripadnici policije i Komunalne policije. Prema...

Na predlog kompanije Bell Bok, danas će se nastaviti akcija „Svi na katamarane“. Šest vožnji do Herecg Novog i dvije do Perasta biće besplatne, saopštili su iz Sekretarijata za komunalne poslove, saobraćaj i energetsku efikasnost.
Međunarodni dan čišćenja obala zaposleni hotela Regent i Opštine Tivat obilježiće čišćenjem poteza od plažnog bara “Verige” do crkve Gospa od Anđela danas od 11 časova.

Pretežno sunčano. Ujutru na sjeveru magla ili povećana niska oblačnost. Vjetar slab do umjeren promjenljivog smjera, ujutru, a u jugoistočnim predjelima i prijepodne, umjeren do pojačan sjeverni i sjeveroistočni. Najviša dnevna temperatura vazduha od 15 do 28 stepeni. Za pomorce UPOZORENJE: Mjestimični udari NE vjetra, 25-40 čvorova....

Vrijednost minimalne potrošačke korpe u avgustu je, prema podacima Monstata, iznosila 642,2 eura, što je 0,1 odsto više u odnosu na jul. “Od ukupne vrijednosti minimalne potrošačke korpe, izdaci za hranu i bezalkoholna pića su iznosili 271,5 eura, što je 0,2 odsto više u odnosu na...

U susret Danu unutrašnjih poslova koji se obilježava 02. oktobra, na gradskoj rivi Pine će 24. septembra biti održan prigodan program, kao i prezentacija MUP-a i Uprave policije, u periodu od 12-14 sati. Aktivnost je namijenjena zainteresovanim gradjanima, sa posebnim akcentom na učenika škola sa teritorije naše opštine.
Militarizam nije samo prisustvo rata već obuhvata vrijednosti koje su zasnovane na patrijarhalnim normama (hjerarhija, autoritet, poslušnost, muška snaga, ženska briga). Kulture militarizma omogućavaju da  se bez kažnjavanja sprovode  mizogini, rasistički, homofobni, klasni i ksenofobični programi  sa ciljem da se održi moć i kontrola.
U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila sinoć 50 minuta iza ponoći povrijedjena su tri lica, od kojih jedno teže. Nezgoda se desila na Jadranskoj magistrali u naselju Seljanovo, kada je iz za sada nepoznatih razloga došlo do kontakta dva vozila.