„Blagdan Uskrsa sa svojom nevjerojatnom porukom o pobjedi života provocira i dijeli duhove“ – kaže se u Uskršnjoj čestitki preko talasa Radio Tivta župnika tivatskog don Milidraga Janjića.

Oko 9 sati izbio je požar iznad Tripovića. Pripadnici Službe zaštite i spašavanja sa vatrogasnim vozilima već su se uputili na lice mjesta....

Crnogorska vojna policija zaplijenila je juče na školskom brodu “Jadran” u Tivtu oko 50 kilograma kokaina i tako spriječila krijumčarenje za koje je za sada odgovorna samo jedna osoba.
Aktivnosti povodom mjeseca zdravlja, koje je u saradnji sa tivatskim institucijama organizovao Sekretarijat za mlade, sport i socijalna pitanja, medju kojima je i današnja biciklistička trka za najmladje i Puzijada “trka beba” na Pinama otkazuje se.
Polazak na krstarenje studenata Pomorskog fakulteta iz Kotora školskim brodom Jadran do Istanbula i Pireja pretvorio se za njih danas u  moru jer su vojna policija i pripadnici MUP-a na našem poznatom jedrenjaku pronašli blizu 60 kilograma kokaina.
Studenti Pomorskog fakulteta iz Kotora nisu se danas, kako je planirano, ukrcali na ŠB Jadran kojim su trebali da isplove u 11 sati na školsko krstarenje do Turske. Iz Uprave policije su saopštili da sumnjaju da je na brodu veća količina droge.

Udruženje boraca NOR-a i antifašista - Tivat, vjernicima katoličke vjeroispovjesti, čestita Uskrs, da ovaj hrišćanski praznik proslave u dobrom zdravlju i raspoloženju.                                                                                        Predsjednik,                                                                                      Dragiša Ćosović  ...