OO Crnogorske u Tivtu sa velikom zabrinutošću konstatuje da Opštini Tivat prijeti finansijska blokadazbog enormnog iznosa zarobljenog novca u Atlas banci. Opština Tivat, kako se saznaje iz medija, na svom tekućem računu u Atlas banci ima 1.653.840 eura, dok 261.846  ima položeno u formi oročenog depozita, što zajedno iznosi 1.915.686 eura, stoji u saopštenju Crnogorske.
Dvodnevna prezentacija slobodnih radnih mjesta u tivatskoj kompaniji Luštica Development i hotelu Čedi Luštica Bay (The Chedi) za sve zainteresovane kandidate biće održana u petak i subotu, 22. i 23. februara u hotelu Čedi u Luštica Bay marina naselju.

Povodom brojnih pitanja građana o tome šta je bilo sa peticijom „Besplatni udžbenici za učenike osnovnih i srednjih škola grada Tivta“, saopštenjem za javnost obratio se Bakir Džonlić. U saopštenju se kaže: "U opštini Tivat je dana 21.12.2018 godine održana skupštinska rasprava i usvajanje budžeta za...

Na predlog preduzeća Parking servis Tivat danas je ispred Sportske dvorane „Župa“ izvedena pokazna vježba za zaposlene u ovom preduzeću.
Savjet Mjesne zajednice Krtoli saopštio je da u potpunosti podržava legitimne zahtjeve privatnih vlasnika na lokalitetu Klačina kojima opština Tivat na ime uzurpiranog zemljišta treba da isplati 1,2 miliona eura.
Sredstva namijenjena kupovini kolposkopskog aparata za Dom zdravlja Tivat prikupljena su na donatorskom balu pod maskama u organizaciji Rotari kluba Kotor održanom za vikend u poslovnom centru „Vukšić D-Event" – saopšteno je iz Rotari kluba Kotor.
Pretežno sunčano i relativno toplo vrijeme za ovo doba godine. Ujutru ili prijepodne, na sjeveru po kotlinama magla i sumaglica. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha 7 do 18 stepeni.