Delegacija Rotary Club-a Ulcinj, na poziv glavnog imama za Boku Kotorsku i Budvu, efendije Meha Martinovića, danas je obradovala 93 djece u Dječjem domu Mladost Bijela.
Drugi Regentov donatorski bal biće održan u petak, 13. decembra, u banket sali hotela Regent. Svi prihodi prikupljeni u toku večeri biće usmjereni za potrebe opremanja Dnevnog centra za djecu sa smetnjama u razvoju u Tivtu, najavljuju iz Regenta.
Organizacija žena Tivat sinoć je u svojim prostorijama u Donjoj Lastvi okupila veliki broj interesenata da na njihovoj radionici nauče kako se pripremaju tradicionalne priganice, nezaobilazni gastro momenat bokeške i crnogorske kulture.
Intoniranjem crnogorske i hrvatske himne započela je svečana večer u Domu kulture „Josip Marković“ u Donjoj Lastvi, kojom je Hrvatska građanska inicijativa obilježila svoju 17. obljetnicu-saopšteno je iz HGI.
Ne postoje nikakve naznake da je sigurnost vazdušne plovidbe na bilo koji način ugrožena, saopštila je crnogorska Agencija za civilno vazduhoplovstvo (ACV).
Simboličnim pritiskom na “enter” Dragan Popadić direktor Radio Tivta, priključio je ovaj medij na novi, zajednički sajt Unije lokalnih javnih emitera Crne Gore:
Aerodromi Crne Gore na današnji dan bilježe 200.000 putnika više nego u istom periodu rekordne prošle godine, što predstavlja odličan poslovni rezultat, ocijenio je izvršni direktor kompanije Danilo Orlandić za RTCG.