Ulazeći u 20. godinu rada,  Evropski dom Tivat (EDT) nastavlja sa brigom o djeci i omladini sa smetnjama u razvoju i o zaštiti životne sredine. Na godišnjoj skupštini ove nevladine organizacije usvojeni su finansijski i izvještaj o radu u 2019. godini, kao i program rada u...

Petnaest programa : devet tradicionalniih koje obuhvataju četiri humanitarne , tri edukativne i dvije ekološke akcije, kao i učešće na šest značajnih manifestacija širom Crne Gore i regiona - ono je što obilježava prošlogodišnje aktivnosti jedne od najstarijih NVO u našem gradu, “Djeca Tivta”.
Većina crnogorskih opština zapošljava bez realnih osnova i opravdanosti, a neke ne objavljuju ni spisak zaposlenih, kao ni zarade javnih funkcionera, saopšteno je na današnoj konferenciji „Kako liječiti korupciju“.
NVU “Omladinski klub Tivat” i NVO “Centar za omladinsku edukaciju” objavljuju Javni konkurs za izbor najboljeg umjetničkog djela (ilustracija, proza, slika, fotografija, poezija, crtež) na temu „Mladi i kultura“. Pravo učešća mogu imati svi mladi Tivćani uzrasta od 15 do 29 godina.
Anima – Centar za žensko i mirovno obrazovanje Kotor povodom političke situacije koja se iz dana u dan zaoštrava i ima tendenciju da eliminiše lične i građanske slobode u Crnoj Gori, organizuje diskusione kružoke Razgovarajmo o slobodi za zainteresovane građane/ke.

Iva Čelanović, koja vodi Kreativni centar Tivat pozvala je u našem programu sugrađanke i sugrađane na današnju izložbu, koja će biti otvorena u kafe baru “Regata”. O izložbi crteža, slika i kreativnih radova, koja je nastala kao četvrta u projektu „Žensko socijalno preduzetništvo u kulturi“, pod...

Kreativni centar Tivat organizuje IV izložbu crteža, slika i kreativnih radova nastalih u okviru projekta "Žensko socijalno preduzetništvo u kulturi" pod sloganom "Probudi kreativnost u sebi!" Izložba će biti upriličena u kafe baru “Regata” u četvrtak, 30. januara od 17 do 20 sati. Projekat se sprovodi...

Dugi niz godina, svakoga 21.januara, antifašisti Herceg Novoga, Tivta, Budve, Kotora i Nikšića,zajedno sa SUBNOROM Ctne Gore, organizuju komemoraciju i polažu cvijeće na mjestu pogibije na Podima-Herceg Novi i na spomeniku"Bezimetković" na Savini u Herceg Novom, sjete se pogibije narodnih heroja Nikole Đurkovića i Sava Ilića,kao i prvoboraca Daša Pavičića i Stijepa Šarenca,podsjećajući se slavne prošlosti kojom se nadahnjujemo za budućnost.