Svim građankama i građanima Tivta, srećan 21. novembar, Dan oslobođenja i Dan Opštine Tivat,  želi Udruženje boraca NOR-a i antifašista Opštine Tivat.
NVO „Književna omladina Tivta“ za članove edukativne školice „Maštaonica“ organizovala je posjetu Aerodromu Tivat i Montenegro Airlinesu.

Novembar je mjesec antifašizma. Tako su odlučili UBNOR-i Tivta, Kotora, Herceg Novog i Budve gradova koji su oslobođeni tog mjeseca 1943 godine, osnovavši Odbor za obilježavanje jubileja na čijem čelu je predsjednik opštine Tivat Siniša Kusovac. Dio programa je bila prošlonedeljna svečana akademija a već...

Članovi Dječjeg saveza Tivat, u sklopu kreativno likovne radionice oslikali su zid u ulici Luke Tomanovića u centru grada, sa motivima primorskog pejzaža. Projekat je realizovan pod mentorstvom akademskog slikara Zorana Krute i profesorice likovne kulture Milice Krivokapić, a finansiran od strane Porto Montenegra.
Književna omladina Tivta juče je proslavila 23. rođendan. Podjeljene su edukativne bojanke o štednji vode prvacima u OŠ “Branko Brinić“ i OŠ“Drago Milović“ u Donjoj Lastvi i Gradiošnici čime je završena u Tivtu promocija štednje vode pod motom „Poruka je hitna, svaka kap je bitna.
“Gradu s osmjehom” naziv je izložbe likovnih radova koju, u okviru programa Novembarski dani, Dječiji savez Tivta priređuje večeras u foajeu Centra za kulturu.
Članovi Udruženja boraca NORa i antifašista Tivta, Kotora, Budve i Herceg Novoga, formirali su Odbor za obilježavanje novembarskih svečanosti i mjesec novembar proglasili mjesecom ANTIFAŠIZMA.