Nevladina organizacija „Naša akcija“ ne staje sa aktivnostima ni u ljetnjem periodu, pa smo tim povodom ugostili njenu predsjednicu Patriciju Pobrić koja nam je pobliže predstavila jedan od aktuelnih projekata koje realizuje ovo udruženje, „Mladi za čist Jadran“.

U Tivtu je u toku izrada monografije pod nazivm „Tradicija mašakaranja u Tivtu“. Izdavač je NVU "Maškarada Tivat", a autor je Lazar Božović predsjednik tog nevladinog udruženja koji je danas gostovao u Radio suncobranu Radio Tivta. „Ideja mi je bila da sakupim sve što je...

NVO "Osmjeh za sve" iz Tivta poziva gradjane da se prijave za učešće u psihološkim radionicama u sklopu projekta “Osmjeh vraća snagu” koji je finansiran od strane Opstine Tivat.
Članice Kretivnog Centra Tivat -  Josipa Čelanović, Jelena Bogojević i koordinatorka Iva Gopčević Čelanović gostovale su u Radio Suncobranu, između ostalog i povodom aktuelnog Montenegro Vaterpolo Kampa, koji se na inicijativu naša dva proslavljena igrača, Vjekoslava Paskovića i Damjana Danilovića po drugi put organizuje u našem gradu. Kreativni Centar je i na ovom, kao i na prošlogodišnjem kampu obogatio boravak mladih vaterpolista na  način da su djeci kroz različite radionice i neformalne aktivnosti pružili priliku da razmjene kulturu, jezik, ali i da steknu nova poznanstva i prijateljstva.
NVO „Književna omladina Tivta“ prvi dan ljeta obilježila je izletom na površini i ispod površine mora.
Fondacija „Art of living“ iz Tivta sjutra će u Velikom gradskom parku obilježiti Medjunarodni dan joge, a početak je najavljen u 7 časova. Jogom do harmonije i mira poruka je ovog dogadjaja, istakla je Dragana Mladenović iz fondacije „Art of living“.
Kraj školske godine članovi NVO „Književne omladine Tivta“ provode na jednodnevnim izletima širom Crne Gore. Vesela družina Maštaoničara iz Tivta je krenula ka Podgorici i zaustavila se u neposrednoj blizini mjesne zajednice Bioče gdje se nalazi Zoo vrt prava oaza za prihvatilište i oporavak divljih životinja.

NVO Dječiji savez Tivta priredio je i ove godine lijepu, tradicionalnu i humanitarnu akciju “Malim školama u pohode”. Ove godine aktivisti udruženja, zajedno sa predstavnicima OŠ “DragoMilović” i predstavnicom Opštine Tivat-Sekretarijata za kulturu i društvene djelatnosti, posjetili su OŠ “Mahmut Adrović” u Petnjici-područno odjeljenje u...

Akcija Dječijeg saveza Tivta „Malim školama u pohode“ sutra nastavlja svoju dugogodišnju misiju kroz Crnu Goru. U  akciji koja traje od 1999. obilaze se škole po usamljenim crnogorskim selima sa po samo nekoliko djaka, uručuju im se pokloni i prenose pozdravi sa mora. Sa predstavnicima Dječijeg saveza u selo Ponor opštine Petnjica putuju i predstavnici Opštine Tivat, OŠ „Drago Milović“ i medija.