Tivćanka Ozana Knezović učenica Muzičke škole "Vida Matjan" Kotor, nastupila je na medjunarodnom takmičenju iz solfedja i teorije muzike i osvojila dvije prve nagrade.

Muzička škola Tivat domaćin je koncerta kojeg povodom 21 maja Dana nezavisnosti, a u okviru I „ČELO FESTA“ organizuje Srednja muzička škola za talente " Andre Navarra" iz Podgorice i Muzička akademija Cetinje, Koncert će se održati 23. maja u 19 sati. Na Koncertu će...

Na gradskom trgu ispred crkve sv. Vlaha – Stradun, u Dubrovniku, sjutra sa početkom u 19 sati, održaće se prijateljski koncert orkestara Umjetničke škole „ Luka Sorkočević“ iz Dubrovnika i Muzičke škole Tivat. Koncert će biti upriličen povodom proslave 90 – te godišnjice UŠ „ Luka...

Svečanost povodom Dana škole “Drago Milović” održana je sinoć u holu škole, uz prisustvo predstavnika lokalne samouprave, predstavnika obrazovnih institucija, roditelja i brojnih zvanica.

U SMŠ "Mladost" iz Tivta realizovana je radionica "Moje vrijednosti i vrline-razvoj socijalnih i emocionalnih vještina učenika i učenuca", projekat Zavoda za školstvo i Unicef-a Crne Gore, saopštili su iz škole. "Program ‘’Moje vrijednosti i vrline’’, ima za cilj da se, kroz posebne vannastavne aktivnosti...

Učenici završnog  razreda  sjutra osnovne škole završavaju svoje obaveze, nakon čega ih očekuje najljepša noć a to je proslava mature 24. maja u hotelu Kamelija.
Iz JPU Bambi Tivat obavještavaju roditelje da će se upis djece za školsku 2019/2020. godinu, vršiti od danas do 31. maja ove godine, u prostorijama sve tri vaspitne jedinice (Lastva, Radovići i centar) svakog radnog dana u periodu od 7-13 časova.
U prostorijama osnovne škole “Drago Milović” juče je održana sportsko-rekreativna manifestacija “Žogarije – Loptarije”. U takmičenju su učestvovala djeca uzrasta od 7 do 11 godina, četiri ekipe iz osnovnih škola “Drago Milović” i “Branko Brinić”.
Obrazovne ustanove i Dječji savez Tivta, organizuje IV opštinsko takmičenje recitatora sjutra (14. maja) od 11 sati na Maloj sceni Centra za kulturu. Takmičenje će se odvijati u tri kategorije, I kategorija- od I-V razreda, II kategorija VI-IX razreda i III kategorija srednjoškolci, a ukupno će nastupiti 30 takmičara iz OŠ”Drago Milović” i Branko Brinić” i SMŠ”Mladost”.
Međunarodna škola Knightsbridge Schools International Montenegro (KSI Montenegro), sjutra organizuje humanitarnu trku pod nazivom “Tivat Fun Run ”. Sva prikupljena sredstva će biti usmjerena na liječenje dječaka Save Rilija iz Tivta.