U okviru projekta “Da i ja vidim more”, danas su gosti Najtsbridž škole bili učenici Osnovne Škole iz sela Ponor, područnog odjeljenja škole ''Mahmut Adrović'' (opština Petnjica). Gosti su prvo obišli školu a onda se pridružili učenicima i nastavnicima za ručkom i nastavili druženje uz igru...

Obrazovno edukativni centar „Ineska“ koji u Tivtu radi već petu godinu, u saradnji sa OŠ“Drago Milović“ organizuje male takmičarske igre iz engleskog i italijanskog jezika, za izbor kandidata za dodjelu jednogodišnje stipendije. Kandidati se mogu prijaviti za oba jezika u skladu sa razredom koji pohadjaju.
Učenici završnih razreda SMŠ „Mladost“ i Muzičke škole u okviru maturskog putovanja boravili su u Budimpešti, Pragu, Drezdenu i Beču. Djaci su posjetili najznačniju i najposjećeniju atrakciju u Beču, dvorac Šenbrun koji godišnje posjeti preko dva miliona posjetilaca, kao i zabavni park Wurstelprater, najstariji zabavni park na svijetu.

Maturanti SMŠ "Mladost" i Srednje Muzičke škole koji su prethodna dva dana u okviru maturskog putovanja boravaili u Pragu i Drezdenu danas su otputovali u Beč gdje ostaju do sutra veče. Oni su danasn posjetili najznačniju i najposećeniju atrakciju u Beču, dvorac Šenbrun sa preko...

Zajednički interes Ministarstva prosvjete i Regionalne kancelarije za saradnju mladih (RYCO) koji se ogleda u pružanju podrške mladima, jačanju kapaciteta njihovih profesora i promovisanju omladinske participacije, formalizovan je danas Memorandumom o razumijevanju koji su potpisali ministar prosvjete, dr Damir Šehović i šef RYCO Lokalne kancelarije u Crnoj Gori, Edin Koljenović.
Javni poziv za poslodavce iz privatnog i javnog sektora za učešće u Programu stručnog osposobljavanja, a koji obavljaju djelatnost na teritoriji Crne Gore, objavljen je 09. septembra, a prijave mogu slati od 15. septembra do 15. oktobra, saopštili su iz Ministarstva prosvjete.