Od ukupno 1613 učenika OŠ"Drago Milović", brojčano je ocijenjeno 1026. Njih 777 završilo je prvo polugođe sa pozitivnim uspjehom, a 244 sa negativnim-saopštili su iz škole.
Iako je Unija pomoraca Crne Gore iz Kotora prije 15 mjeseci državnim organima kandidovala projekat po kome bi se iz državnog budžeta izmirivale plate mladim crnogorskim pomorskim pripravnicima – kadetima palube i asistentima stroja, čime bi im se pomoglo da brže dođu do zaposlenja na inostranim pomorskim kompanijama, prve odgovore od nadležnih ministarstava dobili su tek u drugoj polovini decembra prošle godine.

Učenički parlament SMŠ "Mladost" iz Tivta u okviru projekta "Mladosti, biraj prave vrijednosti" napravio je spot u koji je uključio učenike i profesore devet crnogorskih srednjih škola, saopštili su iz srednje škole. "Uspjesnu godinu htjeli smo završiti sa spotom koji je trebao biti realizovan za Dan srednjoškolaca....

Učenički parlament SMŠ "Mladost" nastavio realizaciju projekta "Naše dvorište-naše obmaralište" za koji su dobili sredstva na konkursu Unije srednjoskolaca Crne Gore.
Na sjednici Vlade juče je prihvaćen izmijenjeni Granski kolektivni ugovor za oblast prosvjete, kojim je koeficijent uvećan za oko 9 odsto, kao i za 2021. još 3 odsto dodatno.
Školskim kalendarom propisuje se početak nastavne godine, vrijeme organizovanja obrazovno-vaspitnog rada i klasifikacioni periodi u ustanovama u toku nastavne 2019/2020. godine.
Učenici osnovne i srednje Muzičke škole Tivat će sutra od 18 h održati humanitarni koncert pod nazivom „ Mali muzičari velikog srca“ , koji je posvećen našim sugrađanima Savi Riliju i Nikoli Drmiću, saopštili su iz škole.