Dan škole KSI Montenegro, simbolično se podudara sa Danom Ujedinjenih Nacija i stoga će se u četvrtak, 24. oktobra u školi slaviti različite kulture - saopšteno je iz škole.
Učenici III razreda OŠ"Drago Milović" ovog jutra otišli su na jednodnevni izlet gdje će obići Cetinje, Lovćen i Njeguše. Djake, njih 160, i ovog puta vozi agencija "Balkan Tourist" iz Nikšića sa tri autobusa.
Učenici IV razreda OŠ“Drago Milović“ danas su išli na jednodnevni izlet gdje su obišli Kotor i Perast. Jednodnevni izleti su inače sprovodjeni u maju mjesecu, ali zbog obaveza koje učenici imaju krajem školske godine, dio njih će biti odradjen u narednom periodu, kazao je direktor škole Predrag Šušić.
Starije vaspitne grupe JPU"Bambi"  danas u svom dvorištu, zajedno sa vaspitačicama, prave zimnicu. Prije dva dana mališani su posjetili Zelenu pijacu u gradu gdje su učili od kojeg se povrća pravi zimnica i šta je, osim povrća, potrebno za to.
Predavači iz Omladinskog kluba Tivat (OKT), Itana Čolaković i Nemanja Bošković održali su predavanje na temu “Volonterizam je IN! Budi i ti VOLONTER!”, učenicima V4 OŠ “Drago Milović”. Predavanje je održano na inicijativu profesorice razredne nastave Zorice Janežić i roditelja đaka tog odjeljenja, a u organizaciji Sekretarijata za mlade, sport i socijalna pitanja, OŠ “Drago Milović” i OKT.

Preduzetnički tim OŠ “Drago Milović“ učestvuje na međunarodnoj smotri preduzetništva u Vinkovcima u Hrvatskoj, saopštili su iz škole. 31.Smotra učeničkih  zadruga  počela je 8. i traje do sutra, 11.oktobra. Na posebno uređenim izložbenim prostorima učenici izlažu razne proizvodi koje su, uz pomoć svojih mentora, sami napravili...