Trodnevni sajam razmjene korišćenih knjiga pod nazivom ,,Knjiga za Knjigu” biće organizovan u ponedjeljak, utorak i srijedu, 26 – 28. avgusta, od 10:00-12:00 časova u malom parkiću preko puta hotela Montenegrino u Tivtu.

Za narednu školsku 2019/ 20. godinu Opština Tivat je obezbjedila besplatne udžbenike za tri prva razreda osnovne škole. Sproveden je postupak javnih nabavki i udžbenici treba da stignu naredne sedmice, biće dostavljeni školama koje su zadužene za njihovu distribuciju. U tu svrhu Opština je opredjelila...

U Opštini Tivat u naredne dvije godine biće izgrađen savremeni sportsko-rekreativni centar, sa pratećim sportskim sadržajima, koji će doprinijeti da u tom gradu broj dolazaka sportista bude veći i da taj grad bude pozicioniran i kao sportsko-rekreativna destinacija.
XXX po redu sjednica će se održati sjutra, sa početkom u 10 časova u skupštinskoj sali opštine Tivat. I ovo skupštinsko zasijedanje Radio Tivat će direktno prenositi.
Ukupno 1.153 zaposlenih u javnom sektoru na centralnom i 826 na lokalnom nivou zainteresovanoje za sporazumni raskid radnog odnosa uz isplatu otpremnine, pokazale su ankete koje su, po nalogu Ministarstva javne uprave, državni organi i institucije radile među svojim uposlenima.
Predsjednik opštine Tivat, dr Siniša Kusovac, primio je danas mladog vaterpolistu Andriju Bjelicu, prvog golmana kadetske reprezentacije Crne Gore. Andrija Bjelica (14) je golman kadetske vaterpolo reprezentacije Crne Gore koja je ove godine u julu osvojila drugo mjesto na prvenstvu evrope u Bugarskoj.

„Mi zaista sa svim NVO i Udruženjima imamo odličnu saradnju. U toku je izrada Strategije za stare i po uzoru na neke primjere iz prakse mislim da ćemo uskoro imati, pored omladinske kartice i seniorsku karticu čime će se starijoj populaciji u gradu pomoći na...

Predsjednik opštine Tivat dr Siniša Kusovac potpisao je, sa preduzećem „Comtel“ iz Podgorice, ugovor o nabavci i ugradnji video nadzora u Osnovnoj školi “Drago Milović”. Ugovorena vrijednost nabavke je 9.612,24€, a podrazumijeva postavljanje vanjskih i kamera za unutrašnji video nadzor.

Mjesna zajednica Seljanovo uskoro će dobiti atmosfersku kanalizaciju za šta je Opština Tivat opredijelila 155.658,14 eura. Izvođač radova, kompanija Avio Petrol doo iz Podgorice dužna je da radove završi u roku od 45 dana od dana uvođenja u posao, saopštili su iz Opštine. Izvođač je obavezan da...