Mališani iz Dječijeg doma „Mladost“ Bijela u Herceg Novom biće gosti Tivta 29.decembra, tokom dječijeg novogodišnjeg dana čiji su generalni pokrovitelji opštinska preduzeća i ustanove Vodovod i kanalizacija, Autobuska, Parking servis, DOO Komunalno i SC Župa. U okviru programa predviđen je koncert i nastup Leontine, Minje Subote i njihovih gostiju.
Od oko 51.000 zahtjeva za legalizaciju, obrađeno je više od 33.000 zahtjeva, kazao je za Vikend novine Marko Čanović iz Ministarstva održivog razvoja i turizma.

Rasprava o budžetu opštine za 2020. godinu zaokružena je gostovanjem direktora tivatskih preduzeća i ustanova u emisiji Gradski magazin Radio Tivta. Ispred predlagača Opštine Tivat, prisustvovali su predsjednik opštine dr Siniša Kusovac i sekretarka Sekretarijata za finansije i lokalne javne prihode, Rajka Jovićević. O potrebama i...

U okviru projekta Podrška anti-diskriminacionim i politikama rodne ravnopravnosti IPA 2014 Podrška ženskom preduzetništvu na lokalnom nivou, biće održana radionica na temu “Motivacija i liderstvo” namijenjena zaposlenim u opštini Tivat. Radionica se organizuje uz pomoć Sekretarijataa turizam i preduzrtništvo opštine Tivat. Počinje u u torak 10.decembra...

Predsjednik skupštine Tivat Ivan Novosel, održao je  5. decembra kolegijum radi dogovora o zakazivanju XXXII sjednice Skupštine opštine Tivat.
Inicijalni sastanak Koordinacionog odbora za organizaciju Humanitarnog novogodišnjeg bazara, koji će 23.decembra biti održan u Tivtu po 11.put, održan je danas u Opštini Tivat pod predsjedavanjem predsjednika opštine, Siniše Kusovca.
Privredni savjet Opštine Tivat razmatrao je Nacrt Budžeta Opštine Tivat za 2020. godinu kojim su obuhvaćena kapitalna ulaganja sa više od 50% od ukupno planiranog iznosa budžeta, što je po ocjeni privrednika, dobar pristup.
Početak radova na prvom od tri kružna toka na trasi budućeg glavnog bulevara obilježen je jutros u naselju Kukuljina, na izlazu iz Tivta.

Kampanja “16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama” koju organizuje Sekretarijat za mlade, sport i socijalna pitanja, nastavljena je okruglim stolom “Mehanizmi pomoći i podrške žrtvama trgovine ljudima”. Predavanje je održala Sonja Perišić Bigović iz Ministarstva unutrašnjih poslova Crne Gore, Odjeljenje za borbu protiv trgovine...