Iz Građanskog pokreta URA Tivat danas su pozvali na odgovornost za požar koji se desio na lokalitetu PD Montepranzo u blizini aerodroma Tivat.

Ministarka bez portfelja u Vladi Crne Gore, Marija Vučinović, tokom radne posjete Opštini Tivat, sastala se sa predsjednikom Opštine Sinišom Kusovcem, rukovodiocem Službe zaštite i spašavanja Zoranom Barbićem, direktorom Komunalnog preduzeća Vladom Đukićem, kao i predsjednicom Komisije za elementarne nepogode opštine Radmilom Kilibardom - saopšteno je iz kabineta ministarke.

Peti protest građanskog pokreta "Odupri se - 97.000" biće održan 16. marta u 18 sati na Trgu nezavisnosti u Podgorici - kaže se u saopštenju dostavljenom našoj redakciji.
Na  sjednici Središnjeg odbora Hrvatske građanske inicijative, donesena je odluka, na prijedlog opštinskih odbora Kotora i Tivta,  da na sljedećem Saboru HGI kandidat za predsjednika Hrvatske građanske inicijative bude Adrijan Vuksanović, sadašnji poslanik u Skupštini Crne Gore.
Morbidna slika otvorenog kovčega, sa odjećom pokojnika i lenculima, na samo desetak metara od ulaza na groblje „Sveti Šimun“ prenerazila je sve koji su se tamo zatekli - saopšteno je iz Bokeškog foruma.

Opštinski odbor  Demokratske partije socijalista -  Tivat, srdačno čestita 8. mart, Dan žena svim našim sugrađankama.