Вјерници који су поводом рјешавања статуса крстионице на Михољској Превлаци 8.маја предали петицију општинском руководству и ОО ДПС, у саопштењу које је стигло нашој редакцији истичу да су њихови захтјеви игнорисани чиме су надлежни преузели личну одговорност за будућа дешавања.
ОО ДСС Тиват тражи хитну реакцију Министра просвете Дамира Шеховића због злоупотребе тиватских адолесцената – ученика основних и средњих школа, од стрaне острашћеног Слободана Симовића, потпредсједника СУБНОР-а ЦГ, на уприличеној манифестацији прославе Дана побједе, у Тивту.
Sada je više nego očigledno da je koncesioni akt za davanje u zakup aerodroma u Podgorici i Tivtu, koji je svojevremeno pripremalo Ministarstvo saobraćaja, na čelu sa ministrom Osmanom Nurkovicem, a koji je ljetos bio ponuđen na javnu raspravu, nezakonit po najmanje desetak osnova, i da ne štiti interes države, poručuju u izjavi za CdM Socijaldemokrate.

Mi građanke i građani Crne Gore insistiramo da Prvi maj bude praznik svih radnica i radnika, da bude neradan i za zaposlene u realnom sektoru, jer NIJE POŠTENO da je ovo praznik samo za zaposlene u javnom sektoru- kaže se u proglasu pokreta "Odupri se".

Saopštenje direktora Aerodroma Tivat Radovana Marića (HGI) „Velike kompanije ne bi rizikovale da slijeću na nesigurnu pistu“ samo je još jedna potvrda da su podaci koje je objelodanila URA o brojnim oštećenjima piste (poletno sletne staze - PSS) na tom aerodromu tačni - saopšteno je iz ove partije.