Predsjednik OO Crnogorske Tivat i bivši sekretar za informacione sisteme i zajedničke poslove, Goran Božović, ne odustaje od istih teza, primitivnog vrijeđanja i smiješnih pokušaja diskreditacije i omalovažavanja dojučerašnjih kolega, ali i banalnih patetičnih hvalospjeva na sopstveni račun. Da nije tužno, bilo bi smiješno - kaže se u saopštenju iz kabineta Opštien Tivat dr Siniše Kusovca.

U napadu na predsjednika Crnogorske Božovića, korumpirani funkcioneri u ime Opštine građanima kroz saopštenje poručuju da platu treba da prima samo onaj koji žmuri na nepočinstva koja obavlja korumpirana vlast. Objavili su doslovce da “nije etički primati platu i kritikovati vlast” i samim tim ugrozili slobodu mišljenja svih zaposlenih u javnoj administraciji, piše u saopštenju OO DEMOS-a Tivat.
Neizmjerno sam zahvalan medijima koji prenose saopštenja Kusovca koji u potpunom psihičkom dizbalansu, nokautiran snagom argumenata, pokušava skrenuti temu patološkim lažima, čime dokazuje svoju nekompetentnost i nedoraslost funkciji koju obavlja, stoji u saopštenju Gorana Božovića.
Sa osobitim zadovoljstvom konstatujem da sam uspio isprovocirati reakciju g-dina Kusovca i njegovih poltorna, jer na taj način narod najbolje vidi koja je to fela ljudi koja kreira životni ambijent građana Tivta - kaže se u saopštenju Gorana Božovića, predsjednika Crnogorske Tivat.
Predsjednica Socijaldemokatske partija dr Draginja Vuksanović Stanković posjetila je Tivat u okviru kampanje "Crna Gora u pokretu". Tokom posjete predsjednica SDP se upoznala sa brojnim problemima i izazovima pred koji se nalazi ovaj grad, a jedno od ključnih pitanja koje su građani apostrofirali je pitanje budućnosti Aerodroma Tivat.
Postovani gradjani i gradjanke Tivta, želimo da vas obavjestimo,da kao sto smo i obećali na zadnjoj sjednici Skupštine Tivta održanoj 27. oktobra od sjutra kreće prikupljanje potpisa za održavanje referenduma u našem gradu. - kaze se saopstenju OO SD Tivra.
Hrvatska građanska inicijativa svima, koji današnji blagdan Svih svetih obilježavaju kao krsno ime, želi uputiti čestitku, sa željom da ga provedu u zdravlju, miru i krugu svojih obitelji.