"Samohvalisanje još uvijek aktuelnog predsjednika tivatske Opštine Siniše Kusovca, prelazi granice dobrog ukusa, a njegovi nastupi sve su egzaltiraniji kako se bliže martovski lokalni izbori", stoji u saopštenju Bokeškog foruma. "Posljedice njegovog razornog djelovanja po Tivat, i po Tivćane, na žalost vidljive su na svakom koraku i mi u Bokeškom Forumu iskreno se nadamo da građani neće, kako to obično biva zaboraviti sve ono što za ove četiri godine i jeste i nije urađeno".
Jučer je održana XXX. sjednica Skupštine općine Tivat, na kojoj su aktivno sudjelovali i odbornici Hrvatske građanske inicijative, zajedno s dopredsjednikom Općine i predsjednikom lokalnog HGI Ilijom Janovićem, stoji u saopštenju ove stranke.

Odbornici DPS nijesu podržali inicijativu Kluba odbornika Socijaldemokratske partije da se na dnevni red sjednice Skupštine opštine Tivat uvrsti Zaključak kojim se obavezuje predsjednik Opštine, Vlada Crne Gore i Ministartsvo saobraćaja, da presipitaju postupak vraćanja prava raspolaganja na nepokretnostima obuhvaćenim DSL sektor 24 sa opštine...

„Na sjednici Središnjega odbora Hrvatske građanske inicijative, a na prijedlog predsjednika HGI- ja Adrijana Vuksanovića izabrano je novo Predsjedništvo u sastavu: Ilija Janović, Zvonimir Deković, Josip Gržetić, Blanka Radošević Marović, Ljiljana Velić, Miroslav Franović, Tanja Grabić, Dijana Milošević“, saopštili su iz HGI.
Crnogorska javno poziva nadležne ustanove da preduzmu sve zakonite radnje i da konačno reaguju adekvatno, umjesto da se prave „mrtvi“ na pregršt argumentacije koju iznosi u kontinuitetu, dokazujući kako vladajuća koalicija u Tivtu, na čelu sa Sinišom Kusovcem, bezobzirno otima novac građana Tivta.

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista - Tivat, svim pripadnicima islamske vjeroispovijesti upućuje iskrene čestitke povodom Kurban – bajrama, da ga provedu u slozi, ljubavi i međusobnom razumijevanju.   OPŠTINSKI ODBOR DPS-a  TIVAT                                ...