Rukometašice Tivta će u ponedeljak od 18 sati dočekati ekipu " Prvi As " iz Bara u derbi meču Druge rukometne lige Crne Gore.
U 3. kolu Mini lige za rukometnog prvaka Crne Gore rukometaši tivatskog Partizana sjutra gostuju u Beranama ekipi Komova iz Andrijevice.
Crnogorske teniserke su poražđene od Norveške u Ulcinju sa 3:0 i tim porazom kao drugoplasirane završile su nastup u grupi i igraće za treće mjesto na turniru.
Kik boks klub Rebel - Tivat će ovog vikenda nastupiti na državnom prvenstvu u kik boksu u disciplinama kick light i low kick u Podgorici u organizaciji Kik boks saveza Crne Gore.
13. Tivatska regata UNA Montenegro Cup, u organizaciji JK Delfin i tivatske kompanije UNA Montenegro, na programu je od 19. - 21. aprila 2019. Navigacijskoj regati krstaša koja se jedri u nedjelju 21. aprila prethodiće dvodnevna regata za klase Optimist i Laser u petak 19. i subotu 20. aprila.
Najpoznatiji crnogorski džudista Srdjan Mrvaljević, juče je posjetio DžK Tivat, kako bi Savez imao uvid u kakvim uslovima klubovi rade. Na veliko oduševljnje tivatskih džudista, Mrvaljević je aktivno učestvovao u treningu, demonstrirajući im neke osnove, govoreći o tome koliko je važan trud i rad kako bi postali vrhunski sportisti.