U drugom polufinalu 64.bućarske Olimpijade odigranom sinoc u Kalimanju, ekipa Palme 1 je nakon velike borbe pobijedila PMC rezultatom 2:1,.
Fudbaleri Arsenala igraće protiv Grblja u šesnaestini finala Kupa Crne Gore - odlučeno je žrijebom u FSCG.

U prvom polufinalu 64. bućarske Olimpijade koji je odigran sinoć na zogovima u Kalimanju, ekipa Bacchusa 1 je sigurnom igrom pobijedila Vrmac 2:0 i tako po prvi put izborila finale ovog tradicionalnog takmičenja. U drugom polufinalu večeras se u 18 sati sastaju PMC - Palma 1....

Palma 1 je pobjedom nad ekipom Rome sinoć 2:0 u poslednjem meču četvrtfinala 64. bućarske Olimpijade, obezbijedila plasman u polufinale.
Boćarska reprezentacija Crne Gore bila je učesnik Kupa nacija koji je tokom vikenda održan u Beogradu. U konkurenciji sa Hrvatskom, Bosnom i Hercegovinom, domaćinom Srbijom i Slovenijom, Crna Gora je zauzela peto mjesto.
Humanitarno gradsko takmičenju u plivanju "Svi na banj" biće održano na Ljetnjem bazenu u Kotoru, u nedjelju 25. avgusta od 16 sati.
U trećem meču četvrtfinala bućarske Olimpijade, ekipa Vrmca je rezultatom 2:0 savladala Kalimanjac 2, i tako obezbijedila plasman u polufinale.
Jedriličarska regata u organizaciji jedriličarskog kluba "Mornar" i Mornarice Vojske Crne Gore, održana je juče u tivatskom zalivu, a povodom obilježavanja rođendana školskog broda "Jadran".