Turistička organizacija Tivat nastavlja sa iznenađenjima i obavještava javnost da je Zimska bajka 2020. bogatija za dva događaja. U Tivtu Vas 25. decembra 2019. godine na Rivi Pine od 21, 30 očekuje zagarantovan provod uz Trio Gušte, dok će se za nezaboravnu atmosferu 06. januara...

I Tivat se našao među nagrađenima u turizmu na 15. „Wild Beauty Awards 2019“ koji je sinoć održan u hotelu „Hilton“pod pokroviteljstvom Predsjednika Crne Gore, Mila Đukanovića, u organizaciji NTO Crne Gore je Tivat. Radi se o manifestaciji „Tivat World Music Festival“,koja je proglašena događajem godine.
Turistička organizacija Tivat Vas poziva na dobro znanu gastro feštu „Đir o′ bumbara“, koja će se u okviru programa „Zimska bajka“ održati u subotu, 14. decembra, od 11:00h na Rivi Pine.
Turistička organizacija Tivat najavljuje otvaranje zimske sezone „Winter opening 2019/20“ na ski centru Kolašin 1600, u subotu 14. decembra. 2019. godine. Organizatori događaja su: NTO CG, Ministarstvo održivog razvoja i turizma i Skijališta Crne Gore.
U sklopu Zimske bajke u Tivtu danas će se održati drugi po redu novogodišnji bazar, u organizaciji NVO „Harlekin”, na rivi Pine od 11 sati.
U Kotoru će se, po tradiciji,  stara 2019. i nova 2020. godina susresti  i pozdraviti uz rock’n’roll muziku na Trgu od oružja u Starom gradu. Za dobro raspoloženje u samoj novogodišnjoj noći pobrinuće se  Partibrejkersi, Lačni Franz i VIS Tetra.
Iako još nije stigla Nova godina, Opština Herceg Novi će obradovati najmlađe sugrađane već danas u 10 sati kada sa Titove vile kreće Djed Mraz sa sankama, saopštavaju organizatori.

Prema podacima TO Tivat, u našem gradu se trenutno odmara ukupno 812 registrovanih gostiju, što je 20% više nego u istom periodu lani. Više je stranaca, 786, dok je domaćih turista samo 26. Najveći broj gostiju koristi privatan smještaj u našoj opštini, 667 a u...