Na sajmu turizma, 41. po redu koji je počeo danas i traje do 24. februata u Beogradu Turistička organizacija Tivat predstavlja turističku ponudu grada na zajedničkom štandu na kome se prezentuje kompletna turistička ponuda Crne Gore. Sajam turizma sa više od hiljadu izlagača iz 38...

Ministarstvo održivog razvoja i turizma i NTO Crne Gore u saradnji sa Ambasadom Crne Gore u Srbiji, lokalnim turističkim organizacijama, strateškim partnerima i turističkom privredom, predstaviće turističku ponudu Crne Gore na 41. Međunarodnom sajmu turizma “IFT 2019” koji danas počinje u Beogradu.
Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore učestvujeod 21-24.februara na 41. Međunarodnom sajmu turizma (IFT 2019) u Beogradu. Prezentacija crnogorskih plaža, marina i svega što crnogorska obala nudi smještena je na centralnoj poziciji štanda NTO Crne Gore.

Dvodnevna prezentacija slobodnih radnih mjesta u tivatskoj kompaniji Luštica Development i hotelu Čedi Luštica Bay (The Chedi) za sve zainteresovane kandidate biće održana u petak i subotu, 22. i 23. februara u hotelu Čedi u Luštica Bay marina naselju. Radi se o oko 100 slobodnih...

Na tivatskoj rivijeri se, prema podacima lokalne TO, trenutno odmara 895 registrovanih gostiju.

U cilju stvaranja kadrovskog potencijala za formiranje spasilačkih službi na plažama, Nastavni centar za obuku spasilaca na vodi Crvenog krsta Crne Gore organizuje kurseve za obuku spasilaca na vodi i provjere za ovjeru licenci za 2019. godinu.

Poznata norveška low cost aviokompanija Norwegian Air Shuttle u predstojećoj ljetnjoj IATA sezoni, uvešće još jednu liniju iz Skandinavije za Crnu Goru, objavljeno je na sajtu Turističke organizacije Tivat.
U sklopu organizovanih dana Crne Gore u Zagrebu, juče je TO Tivat nastupom KUD "Boka" na trgu Bana Jelačića, predstavila tradicionalne igre iz Boke Kotorske. Nastup je privukao pažnju brojnih znatiželjnika, pa je nastup ponovljen.
Ministarstvo održivog razvoja i turizma i Nacionalna turistička organizacija Crne Gore u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama predstavlja danas turističku ponudu Crne Gore s akcentom na kulturno nasleđe na manifestaciji „Dani Crne Gore u Zagrebu“.