Druga trka karića „Karotrc 2019“ , u organizaciji NVO Maškare, biće održana u subotu u Herceg Novom i okupiće oko 100 takmičara u 65 ekipa.

Najskuplje prodata vila u Crnoj Gori u posljednjih nekoliko godina nalazi se u tivatskoj opštini i prodata je za deset miliona eura, saopštio je Pobjedi izvršni direktor uticajnog portala za luksuzne nekretnine Nekretnina.me Niko Laković. On je naveo da se pojedine vile i luksuzni stanovi u...

Prvi sastanak postcrossera, ljubitelja razmjene razglednica, u Crnoj Gori biće održan u subotu, 2. marta, u Kotoru. Hanko Zachow, postcrosser iz Njemačke, inicirao je susret sa crnogorskim ljubiteljima razglednica i zakazao susret u 10.30 h kod Glavne pošte.
Odličan djak, aktivan član Dječijeg saveza, uspješan recitator, voditelj dječijih programa, maneken, Ivan Vojnić, od skora je postao i vokalni solista. Da je i u ovom svom novootkrivenom talentu jednako uspješan, potvrdila je druga nagrada za interpretaciju koju je proteklog vikenda dobio na festivalu “Zlatna pahulja”.

Otvaranje Karnevalskih fešti se zbog vremenskih prilika i nestanka struje odlaže za sjutra u 11h na Trgu od oružja. Dječji maskenbal biće održan sjutra u 15 sati u PC Vukšić....

Franđo Frkadela zvani Orba spaljen je juče na prčanjskom mulu kao glavni krivac za sve nedaće koje su zadesile mještane u prošloj godini. Tužilac magistar Profumo Rupo de Onanitis iznio je niz optužbi na račun ovogodišnjeg prčanjskog krnevala.
Tokom protekle godine u Crnoj Gori sklopljeno je ukupno 3.207 brakova, dok su se razvela 693 para, pokazuju najnoviji podaci Monstata.

ŠC „Kamelija“, firma Đoković i klaster „Probaj domaće“, priredjuju danas  u 10 sati "Sajam vina i čokolade". Predstaviće se domaće vinarije,  posjetioci će degustirati i čokolade Mersi, Adore i Schogetten i posebno upakovane čokoladicama sa porukama za Dan zaljubljenih, a biće održana nagradna igra za...

Grupa "D mol" sa baladom na engleskom jeziku pod nazivom "Ti" predstavljaće Crnu Goru na Eurosongu u Tel Avivu, odlučeno je glasovima u muzičkom šou Montevizija na Javnom servisu.