Radionica „Prevazići ću strah od letjenja“ koju je u Podgorici organizovalo AD Aerodromi Crne Gore, izazvala je veliko interesovanje polaznika. PR preduzeća Marina Miketić Nikolić najavljuje: „Ovo neće biti jedina, razmišljamo o nekim novim sadržajima, novim radionicama. Radionicu je posjetilo 80 ljudi koji su se prethodno...

Prvo mjesto u tradcionalnoj akciji tivatske kompanije Una "Ulov mjeseca januara" i vaučer u iznosu od 50 eura koga može potrošiti u Uninim prodavnicama SIPA ili Marine Centru - Radanovići osvojio je Boban Radošević sa ulovljenom tunom od 92kg.

Na nekoliko mjesta duž zaliva proteklih dana primjetna je ledena kora od smrznute morske vode - objavio je Radio Kotor.
Hrvatsko građansko društvo Crne Gore organizuje Tripundanski bal koji će se održati 8. februara u hotelu "Splendid" u Bečićima sa početkom u 20 sati.

Prvo mjesto i vaučer u iznosu od 150 eura koga može potrošiti u Uninim prodavnicama SIPA ili Marine Centru - Radanovići  u  akciji "Ulov godine" kompanije "Una iz Tivta" osvojio je Božo Rafailović sa ulovljenom kernjom od 54,3kg.

Tradicionalna manifestacija “Od Božića do Božića” biće završena danas na Trgu od oružja u Kotoru u 12 sati, uz gastro specijalitete kotorskih domaćica na Papaladi a la maka.