Prvo mjesto i vaučer u iznosu od 150 eura koga može potrošiti u Uninim prodavnicama SIPA ili Marine Centru - Radanovići  u  akciji "Ulov godine" kompanije "Una iz Tivta" osvojio je Božo Rafailović sa ulovljenom kernjom od 54,3kg.

Tradicionalna manifestacija “Od Božića do Božića” biće završena danas na Trgu od oružja u Kotoru u 12 sati, uz gastro specijalitete kotorskih domaćica na Papaladi a la maka.
U nedjelju, u 11 sati, kod planinarskog doma „Za Vratlom“ (1160 m) na Orjenu, Planinarski klub „Subra“ organizuje po četvrti put, Kićenje kleke, događaj koji nas uvodi u atmosferu Novogodišnjih praznika, ali na jedan drugačiji, mirniji i tradicionalniji način.

Ovog mjeseca firma UNA je odlučila da u tradicionalnoj akciji "Ulov mjeseca decembra" podijeli TRI PRVE NAGRADE takmičarima I vaučere u iznosu od 50 eura koga mogu potrošiti u Uninim prodavnicama SIPA ili Marine Centru – Radanovići.

Prvo mjesto u nagradnoj igri tivatske "Une" za oktobar i vaučer u iznosu od 50 eura koga može potrošiti u Uninim prodavnicama SIPA ili Marine Centru - Radanovići osvojio je Božo Rafailović sa ulovljenom kernjom od 54,3kg.

Povodom Dana ekološke države Crne Gore, Tivćanka Nikoleta Rakočević koja u petak putuje za Filipine kao crnogorska predstavnica na takmičenju Miss Earth, organizovala je akciju čišćenja i sadnje u Velikom gradskom parku.
Nikoleta Rakočević iz Tivta predstavljaće Crnu Goru 26. oktobra na Filipinima na svjetskom izboru za Miss Earth, takmičenju ljepote koje se bavi promovisanjem ekološke svijesti . Na događaju u Manili će učestvovati 146 zemalja, a prenos putem malih ekrana će pratiti preko 2,5 milijardi ljudi.