Prvo mjesto i vaučer u iznosu od 50 eura koga može potrošiti u Uninim prodavnicama SIPA ili Marine Centru - Radanovići u tradicionalnoj akciji kompanije Una za decembar mjesec, osvojio je Milan Dostinić sa ulovljenim brancinom od 8kg.
Nesvakidašnja poruka stigla je juče na mejl adresu Katice Čavor, profesorice maternjeg jezika u Osnovoj školi „Drago Milović“ iz Tivta od supružnika Šarlote i Pedra Elfosa iz Holandije, objavio je Boka news. Oni su sredinom oktobra u vodama južnog Jadrana pronašli jednu od niza poruka u boci koje su par dana ranije, učenici profesorice Čavor – članovi Literarne sekcije OŠ „Drago Milović“,pustili u more pred ulazom u Bokokotorski zaliv.
Da je Tivat postao prava turistička atrakcija pokazuje sve veći broj turista koji u naš grad dolaze iz različitih razloga. Ali, kada je razlog emotivne prirode onda je priča prava. Jednu takvu priču donosi nam Maja Šut iz Splita koja je došla u posjetu Tivtu, ustvari u posjetu školskom brodu „Jadran“.
Na sjevernoj Zemljinoj polulopti jesen počinje danas u 3 sata i 54 minuta. U isto vrijeme za stanovnike na južnoj polulopti počinje proljeće. To je 266. dan u godini (računajući i 23. septembar), a do kraja godine ostaje još 100 dana (zaključno s 31. decembrom).

Jesen na sjevernoj Zemljinoj polulopti počinje u nedjelju, 23. septembra, u 3 sata i 54 minuta, dok istovremeno za stanovnike južne Zemljine polulopte počinje proljeće....

U parku kod Upravne zgrade kompanije Adriatic Marinas, Porto Montenegro, danas u 16 sati počeće humanitarni „Pet meskenbal“. Sva prikupljena sredstva biće namjenjena za pomoć psima bez vlasnika.