Izvršni direktor Aerodroma Crne Gore Danilo Orlandić saopštio je, u Jutarnjem programu TVCG, da su građani Crne Gore vidjeli da mogu da se oslone na sve državne službe, dodajući da će i danas poslijepodnevnim letom Fly Dubaija stići pomoć za Crnu Goru.
PAM CG osnovao je Fond solidarnosti u iznosu od 10.000 eura iz kojeg će biti isplaćena jednokratna bespovratna pomoć muzičkim autorima.
Premijer Duško Marković saopštio je da je Vlada spremna da obezbijedi novac u okviru tekuće budžetske rezerve i da pomogne građanima koji već traže finansijsku pomoć.
Novi koronavirus u Crnoj Gori potvrđen je kod još sedam osoba i sada ih je ukupno 82 zaraženih, saopšteno je iz Instituta za javno zdravlje.
Generalna sekretarka Crvenog krsta Jelena Dubak saopštila je za TVCG da će volonteri Crvenog krsta maksimalno pomoći svima kojima to bude potrebno. Istakla je da su na usluzi građanima te da su njihovi volonteri na terenu.
Uprava za inspekcijske poslove privremeno će suspendovati prijem stranaka, zbog epidemiloške situacije u Crnoj Gori, kako bi se u najvećoj mogućoj mjeri zaštitilo zdravlje službenika.
Institut za javno zdravlje danas je potvrdio prisustvo korona virusa kod 13 osoba u Crnoj Gori. Time je broj inficiranih u našoj zemlji porastao na 82. Kako je saopšteno, među oboljelima su i ljekar iz Bara i dvije pacijentkinje.